Tarih: 30.06.2019 12:52

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “GÖLCÜK’TE KUYUMCULAR TEK BİR PASAJDA TOPLANMALI”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı Gölcük gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aynacı yaptığı açıklamada, “ Gölcük’ün geleceği için doğru kararlar ile  doğru projeler hayata geçirilmeli. Bunun başında da Gölcük Merkezini akşamları da canlı tutmak için merkezde bulunan kuyumcuların tek bir çarşıda toplanması gerekiyor” dedi.  

“Gölcük’ün 165 Bin nüfuslu  bir köye dönüşmemesi için harekete geçilmeli”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Gölcük’ün ekonomik ve ticari anlamda canlanması için doğru projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Gölcük’ün 165 Bin nüfuslu  bir köye dönüşmemesi için harekete geçilmesi gerektiğini belirten Aynacı, öncelikle çarşı merkezde bulunan ve akşam 18:00’de kapandığı için Gölcük’ü ölü bir şehre dönüştüren kuyumcu ve dövizcileri oluşturulacak olan kuyumcular çarşısında bir araya toplanması ve çarşı merkezinde bulunan dükkanların Gölcük’ü canlandıracak iş yerlerine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

“Kuyumcuların saat 18:00 ‘de kapatıyor olması Gölcük’ü bitiriyor”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, “ Gölcük için seçim döneminde de hepimiz söylüyorduk. Gölcük’ümüzün bir köye dönüşmesini istemiyoruz.  Burada anlatmak istediğimiz binalarımızın görüntüleri değil, ticari, ekonomik, eğitim anlamında geri kalmasını istemiyoruz. Bu konuda Gölcük’te çok eksik var. Ticari olarak şunu herkes bilmeli ki Gölcük’te yaşayan 165 Bin kişiden 100 Bininin Gölcük çarşısına uğradığını düşünmüyorum. Bu konuda çarşımızda ki alışveriş merkezlerinin yerleri ve konumları, çarşımızın şekli çok önemli. Gölcük’te çok acil bir şekilde bir Kuyumcular çarşısına ihtiyacımız var.  Bunun nedeni de çarşının en merkezinde yer alan kuyumcu ve dövizciler akşam saat 18:00’de dükkanlarını kapattığı için akşamları Gölcük çarşısı ölü bir şehre dönüştürüyorlar.  Kuyumcu ve dövizcilerin tamamını bir çarşı içinde toplanarak çarşı merkezindeki en güzel dükkanların cafe, alışveriş ve yemek merkezi haline getirip Gölcük’ün daha da canlandırılmasını istiyoruz. Bu konu gerçekten çok önemli, kuyumcuların saat 18:00 ‘de kapatıyor olması Gölcük’ü bitiriyor.

“Gölcük’te yapılan birçok proje hatalı yerlere yapıldı”

Aynacı sözlerinin devamında, “Amiral Sağlam Caddesi bir İzmit Fethiye Caddesi olabilir. Hava karardığı zaman Gölcük Merkezdeki bir çok dükkan kapalı oluyor. Şu anki Gölcük Belediye başkanına sözümüz yok ama bir önceki yönetimin Gölcük’e ihanet ettiğini düşünüyoruz. Yıllarca Gölcük’ü yöneten zihniyet Gölcük’e ihanet etmiştir ve Gölcük’ün bu hale gelmesine sebep olmuşlardır. Bunun en başında belediye binası asfaltın içine yapan zihniyet, Gölcük Adliye Sarayı’nı kavşağın içine diken zihniyet ile son olarak yeni yapılan Şehir hastanesini yine aynı hatayla kavşağın dibinde, Gölcük’ün en güzide yerinde yapılan bir hastane yapılıyor. Bu hastane binası Gölcük’ün daha üst noktalarında yapılabilirdi. Değirmendere gibi güzel bir yerde AVM düşünemeyenler bu Gölcük’ü maalesef yıllarca yönetti. Bu nedenle artık Gölcük’ün geleceği için doğru kararların verilmesi ve doğru projelerin hayta geçirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İYİ Parti olarak Gölcük’ün geleceğini kurtarmak için yapılacak her şeyi destekleyeceğimizi belirtmek isterim. Biz elimizi taşın altına da koymaya hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —