Tarih: 26.04.2023 13:10

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı “SOĞANA MAĞLUP OLACAKSINIZ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı

“SOĞANA MAĞLUP OLACAKSINIZ”

Yaklaşan seçimler nedeniyle, milletvekili adaylarının sahadaki programları dolayısıyla yoğun günler geçirdiklerini belirten İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık basın açıklamasında, “Koskoca ülkeyi soğana, ekmeğe, makarnaya mahkum ettiler. Milletimiz 14 Mayıs’ı seçim günü değil, hesap günü bellemiş durumda. Soğana mağlup olacaklar’ dedi.

 ‘Bu millet, yalanlarınıza tok’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık basın açıklamasında şu açıklamayı yaptı. Aynacı, “Gölcük İYİ Parti Teşkilatımız olarak bizler, kurulduğumuzdan günden bu yana sahadayız, vatandaşlarımızla birlikteyiz, iç içeyiz. Biz boşuna demiyoruz, yiğit muhtaç olmuş soğana… Bakın, her seçimde tencere önemlidir. Ama bu seçimde tencere, hayati öneme sahiptir. Burada, soğan bir simgedir. Bu millet, size yetki istediniz yetki verdi. Karşılığında bir soğana muhtaç ettiniz! Koskoca ülkeyi soğana, ekmeğe, makarnaya mahkum edin; sonra da TOGG deyin, otoyol, köprü deyin! Millet sofrasına koyacak ekmek bulur iken zorlanıyor, yemeğine kilosu 400 liradan eti koyamıyor, bırakın eti her yemeğin ana unsuru olan soğanı tencereye koyamıyor.’

 ‘Korkunun ecele faydası yok’

Açıklamalarına devam eden Başkan Aynacı, “Tarım ve hayvancılık ülkesinde halkını soğana bile muhtaç edene, kendi ülkesindeki hayvan yetiştiricilerini desteklemeyen; ancak yurtdışından canlı ve kesilmiş hayvan eti ithal edenlere, çoluğu çocuğu kırmızı ete muhtaç edene oy verilir mi? Bu millet, bunları unutmaz. Artık, Camide bile miting yapmaya başladılar. Korkuyorlar ve bu korkuyla bütün tuşlara basıyorlar. Ancak artık millet, değişim istiyor. Korkunun ecele faydası yok. Millet, 14 Mayıs’ı seçim günü değil, hesap günü bellemiş’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —