Tarih: 16.04.2024 14:43

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu,  “İYİ PARTİ KURULTAYI ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRECEKTİR”       

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu,        

“İYİ PARTİ KURULTAYI ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRECEKTİR”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yusufoğlu, 27 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirecekleri kurultayları konusunda açıklama yaparak, İYİ Parti Kurultayı ülkemize hayırlar getirecektir “ dedi.

“Kurultayımız 27 Nisan 2024 günü gerçekleşecek”

İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu konu hakkında yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinin ardından Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER en kısa sürede kurultaya gideceğini açıklamıştı. Bu tarih 27 Nisan 2024 olarak belirlendi. Sayın Genel başkanımız aday olmayacağını açıkladı. Kendisi bu ülke için çok değerli çalışmalar yapmıştır.’

Akşener’e övgülerde bulundu

Yusufoğlu, ‘İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana ülkemiz siyasetinde doğru bildiğini savunmuş. Her şartta vatandaşın sıkıntılarını dile getirirken çözüm önerilerini de sunulmuştur. Bir siyasetçiden beklenen de tam olarak budur. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ben ve Gölcük teşkilatı olarak Genel Başkanımız ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isterim’ dedi.

‘Yeni oluşacak parti yönetimine şimdiden başarılar diliyoruz’

Sözlerine devam eden Başkan Yusufoğlu, ‘Şimdi önümüzde İYİ Parti’ye geldiği noktadan daha ileriye getirmek için genel başkanlığa adaylığını koyan değerli yöneticilerimiz var. Hepsine bu yolda başarılar diliyoruz.Kim seçilirse seçilsin bu ülke için İYİ şeyler yapma gayretinde olacağından şüphemiz yok. Bizler de yeni oluşacak parti yönetimine şimdiden başarılar diliyoruz.Bizler teşkilatların kılcal damarları olarak her zaman çok çalışmaya devam edeceğiz. Parti binamız her gün açık ve halkımızın sürekli ziyaret edebileceği, çay kahve içebileceği dertlerini bizler ile paylaşabileceği bir ortam mevcut.’

‘Sürecin tüm halkımıza hayırlı olmasını rica ederiz’

Yusufoğlu, son olarak, ‘Seçim sonuçlarına bağlı olarak her teşkilat kendini çek edecektir. Yeni yönetim kadrolarının alacağı kararlara göre bir siyaset şekillenecek ve halkımızın talepleri doğrultusunda siyaset üretmeye devam edeceğiz. Sürecin tüm halkımıza hayırlı olmasını rica ederiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —