Tarih: 15.03.2024 13:40

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu “İYİ PARTİ PROJELERİ VE GÜÇLÜ KADROSU İLE HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDI”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu

“İYİ PARTİ PROJELERİ VE GÜÇLÜ KADROSU İLE HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDI”

İYİ Parti gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, haftalık olağan basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yusufoğlu yaptığı açıklamada, “İYİ Parti projeleri ve güçlü kadrosu ile halkın takdirini kazandı” dedi.

“Mehmet Akif Ersoy’a saygı ve minnet ile anıyoruz”

Başkan Yusufoğlu açıklamalarına başlamadan önce, “12Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebeti ile bu milletin en önemli birleştirici unsurlarından biri olan İstiklal Marşımızın kabulü, bu milletin duygu ve düşüncelerini en güzel anlatan çünkü ruhu ve bedeni ile bu duyguları yaşamış tüm duyguları memleket aşkı ile yanan Mehmet Akif Ersoy’a saygı ve minnet ile anıyoruz” dedi.

“Halkımızın bize olan tutumu daha samimi ve içten’’

İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde son 16 gün içindeyiz. Tüm kadrolarımız ile saha çalışmalarımızı organize ediyoruz. İYİ Parti’nin bu seçimlere hür ve müstakil olarak girmesi münasebeti ile halkımızın bize karşı tutumu daha samimi ve içten. Her bölgede ve her ziyaretimiz de o bölgenin sorunlarının birebir tespitini yapıyor sonra ise çözümlerimizi halka anlatıyoruz. En küçük detayına kadar nasıl yapılacağını ve nasıl kaynak oluşturulacağının bilgisini şeffaf olarak veriyoruz. Bazı çözümlerin belediyeye bağlı olmadığını ancak bu sorunların çözümü için de hangi yolların izleneceğini gene vatandaşlarımıza aktarıyoruz. “Şimdiye kadar gelen kimse bize bunu böyle anlatmadı” “Ne kadar güzel anlattınız” “Çok güzel ekip oluşturmuşsunuz” gibi halkımızın söylemleri bizleri daha da motive ediyor” dedi.

“Bizler hazırız, Gölcük artık vizyoner bir yönetime kavuşacak”

Başkan Yusufoğlu son olarak, “Gölcük her anlamda sorunlar yumağı, nereye dokunsanız sorun, insanlar bıkmış vaziyette Kocaeli’nin yatırım yapılmayan üvey evlat muamelesi gören tek ilçesi Gölcük bu artık kader değil halkımız bunun bilincinde. İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayımız Sayın İsmail Aynacı, altı yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinde tüm ruhu ve bedeni bu ilçe için hayaller kurdu ve şimdi bunları gerçekleştirmek için güçlü kadrosu ile halkımızdan yetki istiyor. Şunu çok net görüyoruz ki Gölcük seçimlerine İYİ Parti damgasını görecek bunu 1 Nisan sabahı hepimiz göreceğiz. Bizler hazırız, Gölcük artık vizyoner bir yönetime kavuşacak” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —