Tarih: 03.09.2021 11:43

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı CAHİT ÖZKAN’A SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın partilerine yönelik yaptığı açıklamaya tepki göstererek, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

‘Bu açıklama Türk halkını kin ve düşmanlığa sevk etme amacına hizmet etmektedir’

Aynacı, ‘Başta Genel Merkez yöneticilerimiz olmak üzere, 81 ilde teşkilatlarımız ve Gölcük İlçe Başkanlığı olarak, İYİ Parti’mize “FETÖ’ nün kurduğu bir partidir” diyerek iftira atan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında bugün suç duyurusunda bulunuyoruz.  İYİ Parti Teşkilatı, bugüne değin değil FETÖ ile ilgili bir güzelleme, her platformda söz konusu örgütün silahlı bir terör örgütü olduğunu defalarca dile getirmiş ve siyasi kanadının araştırılması için Yüce Meclise önerge vermiş bir partidir.  Son derece temelsiz olan bu benzetme sadece, toplumda travma yaratmış FETÖ konusunda duyarlılığı çok yüksek olan Türk halkını, kin ve düşmanlığa sevk etme amacına hizmet etmektedir.’

‘Attığınız bu iftiralardan dolayı Mahkemelere hesap vereceksiniz’

” FETÖ ile ilgili bir isnat, sıradan bir yakıştırmanın çok ötesinde TCK m. 125/1 de tanımlanan,muhatabının onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte hatta vatan hainliği ile eşdeğer bir hakarettir. Biz diyoruz ki; attığınız bu iftiralardan dolayı bağımsız mahkemelere hesap vereceksiniz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —