Tarih: 29.11.2020 11:19

İYİ Parti Gölcük’lü STK’ları dinledi DERNEKLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı ‘Sivil Toplum Örgütlerini Dinliyor’ programı kapsamında İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Sivil toplum kuruluşlarını dinlemeye başladı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı Sivil Toplum Örgütlerini Dinliyor programı kapsamında İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Sivil toplum kuruluşlarını dinlemeye başladı.


Dernekler için önemli ziyaret

İYİ Parti Kocaeli STK İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli,  İYİ Parti Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, Gölcük TÜKODER, Kültür Dernekleri Platformu, Gölcük Eskişehirliler Derneği, Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği, Gölcük Artvinliler Derneği ve Gölcük Trakyalılar Derneği’ne ziyarette bulundular.

‘Bütün siyasi partileri eşit uzaklıktayız’

Kültür dernekleri platformu dönem başkanı Ramazan Korkut  “Gölcük sivil toplum örgütleri olarak her siyasi partiye kapımız açık ve hepsine eşit mesafede hareket etmekteyiz. Bu zor dönemde bizlerin problemlerini dinleyerek çözüm noktasında STKların sesini duyurmak adına İYİ Parti Kocaeli il başkanlığına teşekkür ederiz”dedi.

Kocatürk, ‘Derneklerimizin pandemi döneminde yaşadığı problemleri ve çözüm yolları üzerine çok verimli bir toplantı yaptık’


Kocatürk, “Toplantıya TÜKODER Gölcük Şubesi başkanlığı olarak ev sahipliği yaptık. İYİ Parti  Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Gölcük Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner, Gölcük Artvinliler Derneği Başkanı Akif Alponat’ın katılımı ile derneklerimizin pandemi döneminde yaşadığı problemleri ve çözüm yolları üzerine çok verimli bir toplantı yaptık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —