Tarih: 24.08.2021 12:48

İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı memur zamlarını değerlendirdi “YİNE HAYAL KIRIKLIĞI…”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı memur zamlarını değerlendirdi

“YİNE HAYAL KIRIKLIĞI…”

Türkiye genelinde milyonlarca memur ve memur emeklisinin merakla bekledikleri zam oranı geçtiğimiz gün açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı; memur ve memur emeklilerinin maaş ve aylıklarına 2022 yılının ilk altı ayında yüzde 5 artı enflasyon farkı, ikinci altı ayında yüzde 7 artı enflasyon farkı; 2023 yılının ilk altı ayında yüzde 8 artı enflasyon farkı, ikinci altı ayında ise yüzde 6 artı. Ayrıca enflasyon farkı kadar zam yapılacağını açıklamıştı. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı memur zamlarını değerlendirerek “Yine hayal kırıklığı” dedi.

“Enflasyon yüzde 40, memur maaş zammı yüzde 6”

Konuyla ilgili Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, şu değerlendirmeyi yaptı, “2022 yılı memur zammı, yüzde 5 artı 7 açıklanmış. Kendisini memur sendikası olarak tanımlayan bir yapı da buna tamam demiş. Artık kamu görevlilerimiz de bu zammı bozdurup bozdurup harcarlar! Bir sonraki seçimde bu sendikacı da vekil olur! Memurlarımız pazarlık masasında resmen satılmıştır!  Türkiye ‘de 6 milyon memur ve memur emeklisi var. Enflasyon yüzde 40, memur maaş zammı yüzde 6. Ekmeğin fiyatı bir yılda yüzde 23 arttı. Yoksulluk sınırı bir yılda en az 1619 TL’ye yükseldi. Bu memur zammı yeter diyen hükümet ve yetkili sendika :

-Elektrik, su, doğalgazı da yüzde 5 ‘mi artırdınız?

-Kira artış oranlarını biliyor musunuz?

-Marketten, pazardan, manavdan, kırtasiyeden haberiniz var mı?”

Memur zammı belli oldu, şimdi faturalara yüzde kaçlık zam diye düşünüyorlardır! 2019 Sayıştay Raporu’na göre; Sarayın (Beştepe) günlük (24 saat) harcaması ise 10 milyon (trilyon). Şimdi memur zammı konusunda anlaşan sendika ağaları, o güzel makam araçlarına binip, güzel makam odalarına geçecek ve memurlara güzel güzel masal anlatacaklar.  Yönetemiyorsunuz! İnsanımızı hak ettiği hayat şartlarında biz yaşatacağız!” dedi

“TÜRK MİLLETİ’NİN GÜCÜ VE BÜYÜK TAARRUZ”

Büyük zaferlerimizin ve Türk Milleti olarak varlığımızın önemini hatırlatan bu günlerin unutulmaması gerektiğini ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail AYNACI şu ifadelere yer verdi; “Büyük Önder M. Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu, 99 yıl önce 26 Ağustos’ ta dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanını yazmıştır.  Türk Milleti’nin işgal karşısında, M. Kemal Paşa önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın son hamlesi Büyük Taarruz, millet olma bilinci içerisinde küllerinden yeniden doğacak bir Türk Devleti’ ne giden yolun dönüm noktasıdır. M. Kemal Paşa Sakarya’da 22 gün 22 gece süren kanlı çarpışmaların ardından, düşmanı yurttan atmak amacıyla bir yıl kadar süre hazırlık döneminden sonra 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz’u başlatmıştır. 18 Eylül 1922 ‘de’ Ordular! İlk hedefiniz Akdeniz’dir’ emriyle düşmanın denize dökülmesiyle neticelenmiştir.  Tarihler yine 30 Ağustos’a yaklaşırken, bu zaferlerin nasıl kazanıldığını hatırlamak, Türk Milleti’nin büyük bir silkinişle ayağa kalkıp bütün dünyaya meydan okuduğunu bilmek önemlidir.  Ebedi Başkomutan M. Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyoruz.  Özellikle bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve iktidarın dış politika   yanlış politikanın, ülkemize ağır bedelleri olacağı muhakkaktır.  En kısa zamanda yapılacak seçimlerle Türk Milleti’nin zorlu günlerine güneş gibi doğacağımız günler yakındır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —