Tarih: 22.08.2023 14:54

İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı “YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı

“YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Gölcük’te yapılacağı söylenen ve başlanmayan projelerin akıbetini soran Başkan Aynacı, “2024 seçimlerine hazır olduklarını ifade ederek, “Gölcük’e hakettiği değeri vereceğiz” dedi.

Projelerin akıbetini sordu

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e,  2018 yılında ihaleye çıkan İzmit Gölcük arası Metro projesini,  2017 yılında tamam denilip 2021 yılında kazma vurulacak denilen Güney Marmara Otoyolu Projesini,  Gölcük Dörtyol’dan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne inen bağlantı yolu projesini ve  Başöğretmen Caddesi- Hisareyn-Çiftlik yolu projelerinin akıbetini sordu. Başkan Aynacı yapılacak denilerek yapılmayan projeler konusunda, “ Tüm bunlar ilçene verilmiş sözler iken neden yapılmamısına sessiz kalıyorsun Sayın Ali Yıldırım Sezer?” diyerek projelerin neden hayata geçirilmesini sordu.

“Artık gündemimiz Gölcük”

Başkan Aynacı, “Artık gündemimiz Gölcük” diyerek yaptığı açıklamada, “2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarına İYİ Parti  olarak geride bıraktığımız 4 yıl hazırlandık. Artık bu hazırlıkları ete kemiğe büründürme zamanı gelmiştir. İlçemiz 20 yıldır AKP tarafından yönetilmektedir. Her seçim öncesi yandaş basın ve medya gücünü kullanan iktidar Belediye seçimlerini anlamından çıkartıp vatandaşı  genel seçim havasına sokup Yerel yönetimleri etkilemiştir. Seçimlerde şehrimize ait  projelerin, alt yapının, vizyonun konuşulmasına müsaade etmeden hükümete bağlı bir yönetim olması gerektiğine ikna edip Belediyeleri kazanmayı başarmışlardır. Lakin Artık Gölcük halkını kandırmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“Akşam verdikleri sözü sabah unutuyorlar”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Geldiğimiz nokta da ilçemizin nüfusu 200 bine yaklaşmasına rağmen aynı oranda vizyonunu arttıramamış, geçmiş yıllarını arar hale gelmiştir. Geride bıraktığımız 4 yılda  halkımızın daha huzurlu yaşayabilmesi için eksikleri defalarca dile getirdik. Bunlar biri ilçemizin ortasından geçen D-130 karayolu ve bu yolda sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafiktir. Yıllardır gündemde olan bir GÜNEY MARMARA OTOYOLU  hala sessizliğini korumaktadır. 2018 yerel seçim öncesi tüm Kocaeli basınında İZMİT-GÖLCÜK METRO hattı ne hikmetse seçim sabahı unutulmuştur. Tahir Büyükakın başta olmak üzere Ali Yıldırım Sezer bu seçimde “Metro hattı hayırlı olsun” deyip yine Gölcük’lüleri Kandırabilecek midir?” dedi.

“AK Parti iktidarının unuttuğu Gölcük’ü yeniden ayağa kaldıracağız

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Gerçi kendi siyasi partileri  seçim öncesi Gabar’da Petrol, Karadeniz’de Doğalgaz, Dağlarda Altın madenleri bulduk deyip seçim sabahı her ürüne zam üstüne zam yapması gibi Kentimizin Belediye Başkanları her seçim öncesi metro hattı bulacaklar gibi durmaktadır. Sayın Büyükakın ve Sayın Sezer’in  bu halkı aldatmasına artık müsaade etmeyeceğiz. İlçemizde bir çevre yolu oluşması için projelerimizi halkımıza sunacağız. İYİ Parti’nin Gölcük Belediyesi’nden ilk hedeflerinden biri bu projeleri ciddiyetle konuşulur hale getirip hayata geçirmeye çalışmak olacaktır. AK Parti iktidarının unuttuğu Gölcük’ü yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —