Tarih: 05.03.2019 14:22

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ADAYIMIZA TEVECCÜH ÇOK BÜYÜK

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,
ADAYIMIZA TEVECCÜH ÇOK BÜYÜK

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gazetemize yaptığı açıklamada gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, açıklamada Millet İttifakının Gölcük’te zafere daha yakın olduğunu belirterek, Millet İttifakının açıklanan Belediye meclis listesinde güçlü isimlerin yer aldığına dikkat çekti.

Adayımız 31 Mart akşamı zafere daha yakın görünüyor

Başkan Aynacı, yerel seçim ve çalışmaları hakkında şunları söyledi: ‘Artık yerel seçime 1 aydan az bir süre kaldı. Bizler ittifak adayımız ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 31 Mart akşamı zafer elde etmek için canla başla çalışan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz ki ülkemizde vatandaşlar artık ay sonunu getiremiyor, gençlerde işsizlik oranı çok yüksek. Mevcut iktidar ne yazık ki ülkemizi üzücü noktalara getirmiştir. Gölcük özeline bakarsak güçlü bir adayımız var. Gölcük’te sevilen, Gölcük’ün sorunlarını iyi bilen adayımız olan Sayın İsmet İşeri ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölcük halkının Millet İttifakının adayı olan Sayın İsmet İşeri beyefendiye teveccühünü yakından gözlemlemekteyiz. Adayımız 31 Mart akşamı zafere daha yakın görünüyor’ dedi.

Adayımız doğru projelerle halkımızın karşısına çıkacak

Millet İttifakının açıklanan ortak belediye meclis aday listesi hakkında da düşüncelerini ifade eden Aynacı, ‘’Bizler biliyorsunuz ki Gölcük’te Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yaparak, seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Şunu net söyleyebilirim ki Sayın İsmet İşeri beyefendi Gölcük için en doğru aday. İYİ Parti ve CHP Gölcük’te güçlü bir belediye meclis aday listesi hazırlayarak, halkımızın karşısına çıkacaktır. Biliyorsunuz ki 9 Mart’ta Kongre Sarayı’nda Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşecek. Bizler partimiz olarak Sayın İl Başkanımız Serdar Kaman beyefendinin de katılımıyla aday tanıtım toplantısına katılım sağlayacağız. Sayın İsmet İşeri beyefendi Gölcük halkının beklediği, talep ettiği ve istediği doğru projeleri halkımızın önüne koyarak, ne kadar doğru aday olduğunu gösterecektir. 31 Mart akşamı zafer sadece Millet İttifakının değil, Gölcük’ün olacaktır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —