Tarih: 05.09.2023 15:05

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart Yerel Seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Başkan Aynacı, “Belediye Başkanlığını kazanacağız ve Gölcük Adil, işinin ehli insanların  elinde marka bir kent olacak” dedi.

“Her geçen güne yeni zam haberi ile uyanan vatandaşımız canı burnuna geldi”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklanmıştır. Enflasyon Temmuz’da %9,49, Ağustos’ta %9,09 oldu. Birçok ülkenin bir yılda yaşadığı enflasyondan fazlasını biz sadece bir ayda yaşıyoruz. Peki neden? Çünkü ‘enflasyon ile mücadele etmeyenlerin’ yerine ‘enflasyon ile mücadele ediyormuş’ gibi yapanlar geldi. Hâl böyle olunca sonuç değişmedi. Rahat geçirmemiz gereken yaz aylarında ardı ardına kırılan enflasyon rekorları gidişatın ne kadar kötü olduğunu ortaya koyuyor.  Maalesef zamlar bitmeyecek. Daha da kötüsü yerel seçimlerin ardından ücret artışları enflasyonun gerisinde kalacak, alım gücü iyice azalacak. Yük dar, orta ve sabit gelirlilere yıkılacak. Her geçen güne yeni zam haberi ile uyanan vatandaşımız canı burnuna gelmiştir. Artık hükümete inancı ve güveni kalmamış ve kandırıldığının faturasını yerel seçimlere saklanmıştır. Bizler bunun çok iyi farkındayız ve yerel seçimlerde vatandaşlarımıza umut olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“Gölcük Adil, işinin ehli insanların elinde marka bir kent olacak”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Gölcük halkını rahatlatacak gerçekçi ve samimi projeler ile çok kısa zamanda sokağa ineceğiz. Bu şehrin sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Sosyal belediyecilik nasıl olur bunu herkese anlatacağız. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşın belediye yanında olacak, ticaretinde sıkıntı yaşayan esnafın belediye yanında olacak, sosyal hayatı bitmiş emeklinin belediye yanında olacak. İlçemizde trafik, araç parkı, sokak köpeği, pazar yerleri gibi birçok sorunun çözüldüğü İYİ BELEDİYECİLİK anlayışını herkese anlatacağız. 180 bin kişinin hakkını belli başlı çetelerden alıp eşit şartlarda hak edene ulaştıracağız. Biliyoruz bu yol çetin, meşakkatli ve zor … Ama başaracağımıza inancınız tamdır. Gölcük Adil, işinin ehli insanların  elinde marka bir kent olacak” diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —