• BIST 100

    10945,49%0,28
  • DOLAR

    42,43% -0,01
  • EURO

    49,29% 0,21
  • GRAM ALTIN

    5669,40% -0,22
  • Ç. ALTIN

    9240,28% -0,01

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK’

2.08.2022 14:28:37 0
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık basın açıklamasında önemli konulara değindi. Başkan Aynacı, Ankara’da bir Cemevi’ne yapılan saldırıya dikkat çekerek, ‘Türk Millet birdir ve beraberliğimizi bozmalarına müsaade etmeyeceğiz’ dedi.

‘Cemevi’ne yapılan saldırıyı kınıyorum’

Başkan Aynacı, açıklamasında, ‘Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir Cemevi’nde yaşanan provokatif saldırı gösteriyor ki,kendilerinden olmayana karşı yapılan bu ötekileştirme, iktidarın böl yönet politikasının acı sonuçlarındandır. Alevi vatandaşlarımızı tedirgin eden bu saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun diyorum.Türk Milleti birdir ve beraberliğimizi bozmalarına müsaade etmeyeceğiz.Beraberliğimize pusu kuran her kötü  niyetin karşısında olacağız’ diye konuştu.

‘Halkımızın yüzde 87’si sığınmacıların gönderilmesini istiyor’

Aynacı, ‘Halihazırda ülkemizin gündemini meşgul eden sığınmacılar meselesi,son zamanlarda İlçemizde de asayiş sorunları ile dikkat çekmektedir. Özellikle kaçak yollardan yurda giriş yapan ve genç erkek gruplarının oluşturduğu Afganların, ilçemiz genelinde kaçak girişleri önlenememektedir.Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan konuyu meclise taşımış ve Gölcük’teki huzursuzluğa ve bu durumun vehametine dikkat çekmiştir. Daha önce de ilçemize ve ülkemizin geneline yerleşen Suriyeli sığınmacıları ise, halkımızın yüzde 87.3’ü ülkelerine gönderilmesini istemektedir. İktidar ise, kendi çiftçisini değil, Suriyeli çiftçinin geleceğini düşünüyor.Neymiş Suriye ‘den 100 bin küçükbaş hayvan getireceklermiş Türk çiftçisi dertleriyle bir başına kalsın, sen git Venezuela’ da tarım yap…Çiftçilerimiz artan maliyetlerden dolayı ekemediği, biçemediği, gübresini bile atamadığı için boş kalan topraklarıyla bir başınayken,Venezuela’da tarım yapmakla övünüyorlar. Çok yazık’ dedi.

‘İktidarımız yakın’

‘Ne yazık ki,artan enflasyon ve beraberinde sistemin çöküşü bankaları da etkilemiştir’ diyen İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,’Banka kredilerine ulaşmak iyice zorlaştı. Mesela firmaların kredi talepleri karşılanmadığı gibi, çok yüksek maliyetler ortaya çıkıyor. Bu konuda şikayetler çığ gibi büyüyor. Ayrıca Kur Korumalı Mevduat Sistemi ucubesi için ödenen para, tarıma ve öğrenci burslarına ödenen paranın toplamından daha fazla ne yazık ki… Ve bu ay Kur Korumalı Mevduat sahiplerine devletin kasasından ödenecek miktar 87 milyar lira.Bu parayla ülkemizin bir çok problemini çözmek varken neden bu yanlışta ısrar ediliyor?’ dedi.

Antidepresan kullanımına dikkat çekti

Aynacı, son olarak, ‘Milletimizin baş edemez hale geldiği sıkıntılardan ve sorunlardan ruh halini en iyi anlatan bir detaya dikkat çekeceğim. 2003 yılında kullanılan antidepresan ilaçları 14 bin 238 kutu iken, bu rakam 2021 yılında 59 bin 641 kutuya ulaşmıştır.Vatandaşımızın ne hale geldiğini anlamak için, bundan daha iyi bir istatistik olur mu? İşte milletinden kopan bir iktidarın yaşattığı acılar. Bu adaletsiz düzenin değişmesine sayılı günler kaldı’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Gazeteci Ersin Akboyun Başarılı bir operasyon geçirdi 3 DAMARINA STENT TAKILDI

“Bir öğretmen bir nesil yetiştirir, bir fidan bir orman büyütür” Projesiyle anlamlı etkinlik ÖĞRETMENLER ANISINA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “ESNAFIMIZA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

GFSD Üyeleri Ulusal Fotoğraf Yarışmasında üstün başarı elde etti

AK Parti Gölcük Teşkilatı İstişare Kurulu Toplantısında bir araya geldi

Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel’den kış uyarısı “BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİN, KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURUN”

Özsoy,  “Barbaros Hayrettin Lisesi’ndeki zehirlenme vakası aydınlatılmalıdır”

8 kızıl geyik daha Kuzuyayla’da doğaya salındı

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, “DAHA ÇOK AİLEYE ULAŞMAK İÇİN GÖNÜLLÜLERE İHTİYACIMIZ VAR”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel “BEN KOLTUĞA DEĞİL GÖREVE TALİBİM”

Yeşilova’da kalplere dokunan açılış!

Yeni meclis binasında ihale süreci tamam

Yazlık Ilıca Tesisleri’nin üst bölgesinde çöp sorunu büyüyor

Kocaelili kadınlar şiddete karşı tek yürek oldu; TURUNCU BALONLARLA KADINA ŞİDDETE ‘DUR’ MESAJI

Kayıp İncir Bahçesi” Gölcük’te Seyirciyle Buluştu FİLİSTİN ACISI SAHNEYE TAŞINDI

Büyükşehir’den çocuklara bisiklet ve güvenli ulaşım farkındalığı “İKİ TEKER BİR RÜYA” YOLA ÇIKTI

Başkan Büyükakın: “Gençler için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz”

RİVAS TAKIMA DÖNDÜ!

GÖLCÜKSPOR, TUZLA ORHANLISPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Son Haftaların Formda Takımı Kocaelispor GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDİYOR

“Komşum Nasılsın, Derdin Derdimdir, Hayırlı İşler Komşum” programı Gölcük’te gerçekleşti ÇAVDAR: “GÖLCÜK’ÜN HER KESİMİNE ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, “ÇKS GÜNCELLEMELERİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN”

Başkan Büyükakın, İzmit Körfezi’nde dalış yaptı, DİPTEN DİRİLİŞE CANLI TANIKLIK

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, “İKİNCİ İHANET SÜRECİ’NE KARŞI DURUŞUMUZ NETTİR”

MHP İl ve İlçe yönetiminden DEVLET MEMURLARI SENDİKASI’NA ZİYARET

10 mahalle ve 7ayrı noktada kavşak düzenlemesi; BAŞİSKELE’DE TRAFİĞE BU KAVŞAKLAR NEFES ALDIRACAK

AKV’nin Genç Bilişimcileri Kocaeli Bilişim Fuarını ziyaret etti

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Kerem Özder, “GENÇLİK ARTIK İZLEYEN DEĞİL, YÖN VEREN BİR GÜÇ”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Osman Çavdar, “İSKELE YOLU, MOBİL VE DONANMA IŞIKLARINDA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR ESKİ HALİNE GETİRİLMELİ”

Gölcük’te asfalt yama çalışmaları aralıksız sürüyor

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 13 8 1 4 11 28
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 13 4 6 3 -2 15
10.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 13 4 7 2 -10 14
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 13 3 6 4 1 13
14.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8