Tarih: 28.12.2022 14:08

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘DOĞALGAZ BULDUYSANIZ, ÜCRETSİZ YAPIN’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘DOĞALGAZ BULDUYSANIZ, ÜCRETSİZ YAPIN’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık toplantısında önemli konulara değindi. Aynacı, ‘Doğalgaz bulduysanız, doğalgazı ücretsiz yapın’ dedi.

‘Gerçekten müjde açıklanacak sanmıştık’

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘Seçim sürecine doğru hızla devam ederken yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde, millet olarak ciddi bir ayakta durma ve hayatta kalma savaşı veriyoruz.  Geçtiğimiz gün müjde olarak duyurdukları bir haber gündeme düştü. Karadeniz’deki doğal gaz rezervimiz, yeniden değerleme çalışmaları ve Fatih Sondaj Gemimizin Çaycuma-1’deki 58 milyar metreküplük yeni keşfiyle 170 milyar metreküp artarak toplam 710 milyar metreküpe ulaşmış. Şimdi bunun halka faydası ne? O zaman doğalgazı ücretsiz yapın. Hadi onu yapmadınız, bari yüzde 84 zam yapmayın! Sadece buluyorlar ve ne tuhaftır ki o gazı bir türlü çıkaramıyorlar. İnsanda biraz utanma olur! Halka müjdeler açıklayacağız dediklerinde, biz de EYT çözüldü, işçi, memur ve emekli hak ettiği zammı aldı, çocuklar artık aç yatmayacak, kadınlar öldürülmeyecek, adalet herkese eşit olacak gibi açıklamalar yapılacak sandık. Meğer yine her seçim öncesi olduğu gibi güzel ülkemin bir yerlerinden yine doğalgaz fışkırmış. Millet bu zorluğu iliklerine kadar yaşarken onlar sefalarından ve itibarlarından ödün vermiyor.  Vatandaş perişan, çiftçi ve esnaf bitmiş durumda. Çöküş dönemine girdiler. AKP’nin mitinglerine bakıyoruz. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine fakir fukaranın parasıyla adam taşıyorlar. Mitinglerini bu şekilde dolduruyorlar. Artık bittiler.’

‘Artık yetki halkın ve bu halk sizi seçimde gönderecek’

Aynacı, son olarak, ‘Milletimiz, her seçim öncesi yaratılan geçici bir iyileştirme ortamına artık kanmıyor. Hatta vatanın bekası için önümüzdeki seçimlerin bir dönüm noktası olacak kadar kadersel olduğunun bilincindeler. Siz, milletin size verdiği yetki hakkını doldurdunuz. Artık yetki halkın ve bu halk sizi seçimde gönderecek. Bizler de adaletten, demokrasiden, liyakatten, insan hak ve özgürlüklerinden ve tabii ki laik Türkiye Cumhuriyeti’nden asla vazgeçecek değiliz. İnanıyoruz ki 2023 seçimlerinde ülkemiz, 100 yıl önce olduğu gibi küllerinden doğacak ve ikinci yüzyılına, Cumhuriyete aşık kadrolarla girecektir’ diyerek açıklamalarını tamamladı.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —