Tarih: 19.01.2022 12:20

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılacak bir erken seçime karşı tüm kadrolarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Aynacı, “ Erken seçime hazırız” dedi.

Şehitlerimize rahmet diledi

Başkan Aynacı açıklamalarına başlamadan önce, “Hakkari Yüksekova’da el bombasının patlaması sonucunda şehit düşen kahraman askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Aziz milletimizin başı sağ olsun. Gerek yurtiçi, gerekse de yurtdışında vatan sevgisiyle görevini yerine getirmeye çalışan kahraman Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin” dedi.

“Gölcük’ün otopark sıkıntısı devam ediyor”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Son günlerde Gölcük’ün çeşitli reklam panolarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ilçemizle ilgili yaptığı yatırımların reklamlarını görmekteyiz. Bu reklamlarda dahi Gölcük’ün yatırımlardan ne kadar uzak kaldığı ortadadır. Aylardır trafik yoğunluğundan bahsetmekteyiz. Yine buna bağlı olarak ilçemizde muazzam bir otopark sıkıntısı yaşanmaktadır. Yol araları, kaldırımlar araçlarla dolup taşıyor. Böylesi bir sorun ortadayken Donanma Caddesi’nde yıkılan vergi dairesi arsasına asfalt döküp bunun da Gölcük’e otopark yaptık şeklinde reklam edilmesi, Gölcük halkıyla alay etmektir. Sayın Tahir Büyükakın, her bulduğunuz boş arsaya asfalt döküp ‘Otopark yaptık’ mı diyeceksiniz? Gölcük halkının bunu görmeye, yapılan göz boyamalarını fark etmeye ve ilk seçimde kendisi ile alay edenleri sandığa gömmeye davet ediyoruz

“İYİ Parti’nin iktidarında huzur gelecektir”

Geçtiğimiz aylar içerisinde yükselen enflasyon karşısında vatandaşımızın alım gücünün düşeceğini defalarca söylemiştik. Döviz kuruna müdahale edildiği söylense dahi marketlerde, istasyonlarda, ulaşımda zamlar devam etmektedir. Maaşı ve geliri, bu fiyatlar karşısında heba olan vatandaşımız, her geçen gün daha çok sıkıntı yaşamakta. Yaptığı alışverişlerde poşetleri azalmakta, pazar çantaları dolmamaktadır. Günlük suni gündemlerle bu tabloyu görmezden gelen iktidar, vatandaşın çile ve sıkıntısına kulaklarını tıkamıştır. İYİ Parti’nin iktidarında huzur, ekonomiye güven ve adaleti tesis edip ekonomik rahatlama yaşanacaktır. Vatandaşımızın hak ettiği seviyede refah bir hayat sürmesi için vatandaşımıza ‘Biz Varız, Biz Çözeriz’ diyoruz. Bunun için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Önümüzdeki ay içerisinde olası bir erken seçim ihtimaline karşı sandık eğitimlerimize başlayacağız. Yapılacak bir erken seçime tüm kadrolarımızla hazır olduğumuzu da belirtmek istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —