Tarih: 10.09.2019 15:57

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, FAKÜLTE KONUSU UNUTULMASIN

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, dün parti binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, Gölcük gündeminde olan Fakülte konusu için ‘Unutulmasın’ dedi.

‘Bizler bu konunun unutulmasını istemiyoruz’

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘ ‘Fakülte Gölcük’ün kesinlikle bir ihtiyacı. Şehrimizin yapısı, yüzölçümü, ihtiyaçları düşünüldüğünde fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Gölcük’ün metrekaresi düşünüldüğünde birçok alan vardır. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar Fakülte yapılabilecek alanlar vardır. Burası gerçekten güzel bir coğrafya. Fakülte konusu ilçemizde çok konuşulmuştu. Bizler bu konunun unutulmasını istemiyoruz. İYİ Parti olarak elimizden ne gelirse onu yapacağız. Bu konuyla ilgili bir gelişme varsa yetkililerden bu konuyla ilgili bilgilendirmenin yapılmasını istiyoruz’ dedi.

Yeni terminal mutlaka Mezbaha alanında yapılmalı’

İlçemizdeki terminalin yenilenmesi gerektiğini belirten Başkan Aynacı, ‘Yeni terminal mutlaka mezbaha alanına yapılmalı. Bizler bunu seçim döneminde seçim vaadimiz olarak vermiştik. Belediye başkanımızla da bu konuyu paylaştık. Kendisi de bize aynı alanı düşündüğünü söyledi. Çünkü mevcut terminal çok mezbere kaldı. Artık Gölcük’e yakışır, yeni bir terminal yapılmalı. Böyle bir terminal şehre renk katacaktır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —