Tarih: 16.06.2019 11:50

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin çalışmaları ve yerel gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘Bizim derdimizde sevdamızda Gölcük. Güzel bir Gölcük için canla başla mücadele edeceğiz ve çalışacağız’ dedi.

Öğrencileri tebrik etti, adaylara başarılar diledi

Yerel gündem hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, ‘Öncelikle geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde ve ilçemizde eğitim tamamlandı. Öğrenciler karnelerini aldı. Bütün öğrencileri tebrik ediyorum. Ayrıca hafta sonu öğrencilerimiz üniversite sınavına girdi. Sınava giren bütün adaylara başarılar diliyor, inşallah hayal ettikleri üniversitelerin kapıları kendilerine açılır’ dedi.

‘Çocuk parklarına kamera takılması teklifi meclise sunuldu’

Başkan Aynacı,  “Bizim derdimizde sevdamızda Gölcük. Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar, Kavaklı sahilinden Ayvazpınar Mahallesi’ne kadar bu şehirde yaşayan tüm insan ve canlılara daha konforlu, daha mutlu ve daha huzurlu bir kent oluşturulması için canla başla mücadele edeceğiz ve çalışacağız. Geçtiğimiz günlerde şehrimizdeki çocuk parklarına kamera takılması için bir çalışmamız oldu. Bu konuyu Kaymakamımız Sayın Mustafa Irmak beye yaptığımız ziyarette iletmiş bulunmaktayız. Kaymakamımızın da bu konuda çalışma yapacak olmalarını duymak, bizi mutlu etmiştir. Yine aynı konu, geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında, meclis üyemiz Sayın Emrah Salbacak’ın yaptığı teklif meclise sunuldu. Umuyoruz ki vatandaşımızın her kesiminin memnuniyetle karşıladığı ve desteklediği proje, belediyemiz tarafından da yapılması gereken hizmetler arasında yerini bulacaktır. Bu şekilde tedbirler alınarak Gölcük’ümüzün çocukları daha güvenli ortamlara kavuşacak. Belli saatlerden sonra da gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması sağlanacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —