Tarih: 07.12.2023 12:52

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK’E VAAT DEĞİL İCRAAT GEREKİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘GÖLCÜK’E VAAT DEĞİL İCRAAT GEREKİYOR’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘Boş vaatlerle beş yıl daha kandırılan halkımızın artık boşa geçecek bir 5 yılı daha kalmadı’ dedi.

‘Bu seçimde projelerin yarışması gerekiyor’

Başkan Aynacı, açıklamasında şunları söyledi:  ‘Halkımızın artık boşa geçecek bir 5 yılı daha kalmadı. Vatandaşlarımız artık daha iyi yönetimlerle karşı karşıya olmalı. Tüm Gölcük halkı, her geçen süreçte farklı bir projenin yapıldığı ve gerçek anlamda kendilerine hizmet eden bir yönetimi görmek istiyor. Bu seçimde projelerin yarışması gerekiyor ve bunların da hayata geçirilmesi oldukça önemli. Bizim dönemimizde projelerin her birini icraata geçireceğiz ve devam eden projeleri de en kısa zamanda tamamlayacağız. Ülkemizin iyi olmaya hakkı olduğu gibi ilçemiz de iyi olacak, ilçemize de 1 Nisan sabahı güneş doğacak her şey eskisinden daha iyi olacak.’

‘Halkımız kararını oldukça net bir şekilde sandığa yansıtacak’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçimde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.. Bizler İYİ Parti olarak ilçemizde üzerimize düşen çalışmaları yapmaya gayret ediyor ve halkımızla sürekli olarak buluşuyoruz. Bu anlamda halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün her geçen gün arttığını da söylemek mümkün. Vatandaşımızdan aldığımız güçle iddiamızı sürekli arttırıyoruz. Halkımız artık her şeyi daha net görüyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kararını oldukça net bir şekilde sandığa yansıtacak’ diye konuştu.

‘5 yıl önceki Gölcük ile şu anki Gölcük fark göremiyoruz’

Başkan Aynacı son olarak, ‘Son 20 yıldır ilçemizi yöneten partinin vermiş olduğu vaatlere bakınca artık koskoca bir boşluk görüyoruz. Özellikle son seçimde vermiş oldukları vaatlere bakınca ilçemizde projenin yapılmadığını, beş yıl önceki Gölcük ile bugünkü Gölcük arasında bir fark göremediğimizi açıkça söylüyoruz. Seçim döneminde hazırlayarak halkımıza sundukları seçim beyannamesinin ve projelerin bulunduğu kitapçığı elimizde aldığımız zaman her bir sayfasında farklı bir proje görüyoruz ama bu projeler ya yapılmamış ya da bir iki tanesinin yapımı şu an sürüyor. Kitapçığın her sayfasında bir proje var ama bunlar Gölcük’te nedense yapılmadı. Gölcük’e verilen değer bumu’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —