Tarih: 21.09.2023 10:47

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜKSPOR İÇİN HEDEF 3. LİG VE ÜST LİGLER OLMALI’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizin markası olan Gölcükspor için hedefin 3. Lig ve üst ligler olması gerektiğini söyledi.

‘Hani sporla gündeme gelecektik’

Aynacı, ‘Gölcük ilçemiz için tanıtımda spor en önemli araç değil mi? Peki Gölcük Spor 37 yıl aradan sonra Bal ligine düşmedi mi? ve elimizdeki en kıymetli parçayı kaybetmedik mi? Hani sporla gündeme gelecektik. Sanırım başarısızlıklarla gündeme geleceğiz. Burada hedef ilçenin en büyük takımı Gölcük Sporu önce 3.lig sonra daha yukarılara çıkarmak olmalı. Bunun içinde ilçedeki diğer amatör kulüplerin Gölcükspor için oyuncu yetiştirirken böylece kendi ilçemiz gençlerine spor yapma imkanı sağlayan yerler olması daha doğru olacaktır. Amatör kulüpler yetiştirmek yerine başka takımlardan transfer yaparak para harcanacak yer olmamalı. Ayrıca birçok kulübe destek olamayan belediyede ağırlıklı tek noktaya kanalize olacaktır. Kulüpler akılla yönetilirse zaten belediyelere de yük olmaktan kurtulacaklardır.Bu konu Gölcük halkının ve tüm Spor severlerin içinde bir yaradır.’

Spor Sadece futbol değildir

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Spor denildiği zaman Amatör kulüplerimiz sadece futbol değil, basketbol, voleybol, güreş, özellikle yağlı güreş gibi alanlarda da gençlerin yolunu açmalıdırlar. Jimnastik ve tenis ile ilgilenmek isteyen birçok genç ve çocuğumuz yeterli sayıda kulüp ve çalışma alanı olmadığından başlamadan sporu bırakmak zorunda kalmıyorlar mı? Yazın belediyemizin organizasyonunda yapılan, plaj futbolu, sokak basketbolu gibi etkinliklerde yine sadece bir bölgeye sıkıştırılıyor. Bu etkinlikler diğer alanlara da yayılması gerekmektedir. Bunu yaparken de vatandaşların bulundukları bölgeler göz önünde bulundurulmalıdır. İyi Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak bizler ortak akılla birçok projemizi hazırlıyoruz. Amacımız sadece yapılan işlerin gerçek anlamda katma değer sağlayacak, her kesime ulaşacak, en önemlisi de insanımızı mutlu etmeye yönelik çalışmalar olmasını için bize ulaştırılan tüm talepleri değerlendirmeye alarak kafa yoruyoruz. Yürekten yapacağımız çalışmalarla Gölcük’ün marka bir ilçe olması hiç de zor değil’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —