Tarih: 27.09.2023 14:07

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK’Ü HAKETTİĞİ HÜVİYETE KAVUŞTURACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘GÖLCÜK’Ü HAKETTİĞİ HÜVİYETE KAVUŞTURACAĞIZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık basın açıklamasında Ülke ve yerel gündem ile alakalı konularda bir açıklamalarda bulundu.

‘Gölcük’te eksik gördüğümüz ne var ise dile getirdik’

Başkan Aynacı; ‘Bilindiği üzere 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Gölcük halkının çoğunluğu AKP Partisi adayını seçmiş ve yine bu çoğunluk Büyükşehir  Belediyesi’nde de aynı duruşu sergilemiştir. Vatandaşımız bu seçim icraat görevini AKP’ye verirken bizlere denetleme görevini layık görmüştür. Zaman çabuk geçti ve yine bir seçim arifesinde vatandaşın huzuruna çıkacağız. İYİ Parti olarak geride bıraktığımız yıllarda Millet İttifakı grubumuzla birlikte bizlere verilen muhalefet görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Gölcük’te eksik gördüğümüz ne var ise dile getirdik. Yine bu süre içinde yapılan bir sürü yanlış uygulamayı durdurmak için var gücümüzle uğraştık. Maalesef bu yanlışları durdurma konusunda AKP Belediye Başkanını ve AKP Meclis üyelerini durdurmayı başaramadığımız bazı konular olmuştur. Bunları da şimdi Gölcük halkına anlatacağız’ dedi.

‘5 yıl önce verilen sözlerin hepsi ortada kimseye iftira atmayacağız’

İYİ Parti olarak gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Vizyoner bir bakış açısı ortaya koyup şehrimiz için kurduğumuz ve yapmayı hedeflediğimiz projeleri anlatacağız diyen Başkan Aynacı, ‘Gölcük İlçesinin artık kaybedecek tek bir günü kalmadığını, geride bıraktığımız 20 yılda nelerin eksik olduğunu anlatacağız’ dedi. Başkan Aynacı, Vatandaşımızın aslı hakları olan hizmetleri bir lütuf veya başarı gibi gösterilip Gölcük’ün yıllarının çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. 5 yıl önce verilen sözlerin hepsi ortada kimseye iftira atmayacağız. Seçim öncesi salonlarda, gazetelerde, dergilerde verilen sözleri konuşacağız. Verilen sözleri Gölcük’te yaşayan herkesin unutmadığını da biliyoruz. İşte bunları gerçek manada sorgulamanın zamanının geldiği vakit bu vakittir. Örnek mi? Birileri bu kente Alışveriş Merkezi, Fakülte, Kapalı Pazar Yeri, Battı Çıktı Projesi, Seyir Terası, Katlı Otopark, Şehitler Abidesi, Keşif Küresi, Piknik Alanları,Yeni Nesil Cadde gibi bir çok sözler verildi. Şimdi ne olduğunu soracağız’ dedi.

‘Kusura bakmayın beyler bu kentin nüfusu 200 bin’

Başkan Aynacı, ‘Dikkatinizi çekmek istiyorum bu verilen sözleri ve daha çok ihtiyaç duyulan konuları konuşacağız. Mesela Savunma Bakanlığı’nın Jandarma Binası, Sağlık Bakanlığı’nın Hastane Binası, İçişleri Bakanlığı’nın Hükümet Konağı tarzı projelerini Gölcük Halkına lütuf edilmiş gibi Projeleri tamamlanmış gibi konuşmayı düşünüyorlarsa kimse sokağa çıkmasın. Kusura bakmayın beyler bu kentin nüfusu 200 bin’ diye konuştu.

‘Gölcük’ün birçok konuda projeye ihtiyacı var’

Başkan Aynacı, ‘Şimdi Gelelim AKP vizyonunuza, Merkezi hükümet ellerinde, Büyükşehir Belediyesi ellerinde, İlçe Belediyesi ellerinde Geride kalan koskoca 22 yıl. Sizin Vizyon projeniz ne? Hamam, Çeşme, hat müzesi mi? Gölcük’ün birçok konuda projeye ihtiyacı var. Bu gerçeklerden kaçamazsınız, üstünü örtemezsiniz. Sizler Yerel seçim öncesinde Gölcük halkına ne anlatacaksınız Bu mu Donanma Kenti Gölcük. 2024 yılından sonra İYİ Belediyecilikle, Gölcük Donama Kenti ile tekrar anılacak, Gölcük üretim yapacak, Gölcük turizm ile anılacak, gölcük spor ile konuşulacak, gölcük sosyal belediyecikle kavuşacak ve her şey çok İYİ olacak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —