Tarih: 23.03.2023 14:01

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘GÖLCÜK’Ü MARKA BİR KENT YAPACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık açıklamasında ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Aynacı, ‘Birlikte başaracağız, tarih yazacağız’ dedi.

Başkan Aynacı, açıklamasında “Cumhurbaşkanlığı seçimine 55 gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Parti olarak seçime hazır olduğumuzu yıllardır söylemekteydik. Kadrolarımız zaten seçime hazırdı. Bu seçimde parti içinde değil, milletimizin içinde çalışacağız. Her daim sokakta vatandaşımızın elini sıkıp dertlerini dinleyeceğiz. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtirip parlamentoda partimize yüksek temsiliyeti sağlamaya çalışacağız. Birlikte başaracağız, tarih yazacağız.’

‘Trafik sorunu dikkate alınmadı’

Aynacı, açıklamalarının devamında, ‘İlçemizde seçim öncesi gündem yine yoğunluğunu korumaktadır. Kentsel dönüşümde yıkım çalışmaları bir yandan devam ederken yaptığımız uyarıların hiçbiri dikkate alınmamaktadır. Şehrin trafik sorunlarına, defalarca açıklama yapmamıza rağmen kimse çözüm üretmedi. Prestij diye yaptıkları caddelerde kepçeler çalışmakta, bir aylık asfaltı kazdıkları görülmektedir. Şehrin içinde otopark sorunu sürüyor. Sokak aralarında kurulan pazarlarla ilgili olarak hiçbir çözüm bulunmamakta. Bunun gibi birçok sorunla birçok vatandaşımız, hala karşı karşıya kalıyor. 20 yıldır iktidarı elinde bulunduran siyasi partinin yine aynı görüşteki belediye başkanları, maalesef bunca güce rağmen şehrimiz için gerekli plan ve projeleri hayata geçirmemiştir. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde önce bu tıkanmış zihniyeti devlet yönetiminden alıp Millet İttifakı kadrolarını göreve getireceğiz. Ardından yapılacak olan genel seçimlerde, ilçemizi 20 yıllık sorunlar silsilesini sonlandırılıp Gölcük’ü vizyon sahibi, marka bir kent yapacağız’ dedi.

‘Tüm İslam Aleminin yapacakları ibadetlerinin kabul olmasını niyaz ederim’

Aynacı, ‘Geçtiğimiz akşam ilk teravih namazını kılıp, sahurumuzu yaptık. İlk gün oruçlarımızı tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Tüm İslam aleminin yapacakları ibadetlerinin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim’ ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —