Tarih: 30.03.2022 13:26

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘HALKIMIZA DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN SÖZ VERİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘HALKIMIZA DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN SÖZ VERİYORUZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, önemli konularda açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirterek, ‘Halkımıza daha iyi bir Türkiye için söz veriyoruz’ dedi.

‘Halkımızın Ramazan ayını kutluyorum’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Ramazan ayı insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak, daha çok yardım eli uzattıkları, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.  Ramazan ayı rızkın bol olduğu, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, manevi duyguların arttığı değerli bir aydır. Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu mübarek ayın bereketinin tüm dünya Müslümanlarına,ülkemize, milletimize faydalar getirmesini niyaz eder, bu vesileyle tüm İslam Âleminin huzurlu ve maneviyat yönü zengin, gayretlerin neticesiz kalmadığı bir Ramazan ayı geçirmesini dilerim.”

‘Sandıkta baraj altı kalırlarsa kimse şaşırmasın’

‘Ülke olarak zor günler yaşadığımız ortadadır’ diyen Başkan Aynacı, ‘Her alanda yaşanan fahiş fiyat artışları vatandaşımızı etkilemiş alım gücünü düşürmüştür. Akaryakıt, enerji zamlarının yanı sıra gıdalardaki yüksek fiyat artışları ocakta kaynayan tencerenin içini boşaltmıştır. Vatandaş karşısında duran ürüne alım gücü düşük olduğu için ulaşamamaktadır. Alım gücü düşük olan vatandaş indirim takip etmekten ucuza bulduğu ürünleri almak için kuyruğa girmektedir. 2018 yılında vatandaşı tanzim satış kuyruğuna mahkum eden iktidar 2022 yılında halk ekmek kuyrukları yağ, şeker gibi temel gıda kuyruklarına mahkum etmiştir. 20 yıllık iktidarın ülkemize verecek bir enerjisi kalmamıştır. Bunca sorunu üreten ve sebep veren iktidardan çözüm beklenmesi nafiledir. Yapılacak olan seçimde bu yönetim sandıkta vatandaş tarafından gerekli uyarıyı alacaktır. Yaptıkları yanlış politikalar sonucunda vatandaşa ödettikleri bu bedeli Türk Milleti de kendilerine ödetecektir. Seçim sabahı soğuk bir duş ile karşılaşacaklar. Bugün kendilerini mağrur görenler sandıkta baraj altı kalırsa şaşırmasınlar. Hayaller ya da algıyla milletin karnı doymamakta, vatandaş enflasyonu sonuna kadar hissetmekte ve tenceresi kaynamamaktadır. Bunca olumsuzluğa rağmen AKP kadroları söylemleri ile bu kadar krizi görmezden gelmeleriyle vatandaşın dilinden anlamadıklarını bir kez daha göstermişlerdir. Halktan kopmuş bir iktidarın yaşama şansı yoktur. Bu millet bu gerçeği görmekte her gün sokakta olan millet ittifakı kadrolarına olan teveccühünü arttırmaktadır. Bizlerde bu umudu görüyor ve iyi bir Türkiye için vatandaşımıza söz veriyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —