Tarih: 17.11.2020 13:11

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı HIZLA BÜYÜYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

HIZLA BÜYÜYORUZ

İYİ Parti İlçe Başkanı Haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan son anketlerden oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Başkan Aynacı “Hızla büyüyen bir partiyiz” dedi.

“Biz yolumuza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yapmış olduğu açıklamada, “Partimiz gerek kuruluşundan önce gerek kurulduktan bu yana defalarca sınanmış bir harekettir. Biz operasyonlarla  ne yılarız ne de yıkılırız. Sokaklar “Umut Meral Akşener”, anketlerin hepsi tek yükselen parti İYİ Parti diyor. Tabanımız partisine en yüksek oranda bağlı parti tabanı. Biz yolumuza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Yolunu ayıranlara da saygı duyarız ancak onlardan beklentimiz geçmişin hatırına, onları bulundukları yerlere taşıyan insanların emeklerini zayi edecek iftira ve çirkin söylemlerden kaçınsınlar güzel ve asil bir veda etsinler. Biz ilk kez iftiralara maruz kalmıyoruz. Bugüne kadar atılan iftiralar, nasıl iftira sahiplerinin üzerinde bir leke olarak  kalmışsa yine aynısı olacaktır. Partimizin yükselişini durduramayacaklardır” dedi.

“Tedbirlerle uyma konusunda daha dikkatli olmamız gerekmektedir”

Sözlerine devam eden başkan Aynacı, “Tüm dünyada ikinci dalga olarak başlayan Covit 19 salgını ülkemizde olduğu gibi ilçemizi de etkisi altına almış, vaka sayıları her geçen kontrol edilemez hale gelmiştir. Artık çember daralmış ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştır. Tedbirlerle uyma konusunda daha dikkatli olmamız gerekmektedir. Kalabalık ortamlardan uzak durmak, sosyal mesafemizi korumak  temizlik, hijyen ve maskelerimize dikkat etmeliyiz. Artık  telefonlarımız her gün bir yakınımızın ya pozitif vakalı olduğunu veya hayatını kaybettiğini duymaktayız.  Zaman kendimizi ve sevdiklerimiz düşünme zamanıdır. Elbirliğiyle virüsü yenmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —