Tarih: 01.12.2020 13:42

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘İNSANLAR AÇLIĞA MAHKUM BIRAKILMAMALI’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı,

‘Bazı hatalardan ne yazık ki ders çıkarılmadı’

Covid-19 nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Şubat ayından bugüne kadar dünyayı saran salgına karşı uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz. Salgında ilk vakanın görülmesinin üzerinden nerde ise 10 ay geçti. İktidar bazı hatalardan ders çıkarırlar diye umduk, olmadı. Dar gününde vatandaşımızın yanında olurlar dedik, olmadı.’

‘Ülkemizdeki vaka sayıları ile dünya 3.lüğüne kadar yükseldik’

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Aylar öncesinden tüm dünya 2 dalga daha ağır olacak diye uyarılarını yaparken bizleri yönetenler afet bölgelerinde mitingler düzenledi, otobüs üzerinden topluluklara çay poşetleri fırlattı, İl kongreleri yapıp kol kola yürüyüş ve sloganlar attı, milletvekili bin kişilik düğünler yaptı.  Cumhurbaşkanını bu halde gören vatandaşlarda doğal olarak tedbirlerde gevşeklikler gösterdi. Ve gelinen nokta da ülkemizde ki vaka sayıları ile dünya 3. lüğüne kadar yükseldik’ dedi.

 ‘Cumhurbaşkanı ekranlara yine ne yazık ki AKP Genel Başkanı olarak çıkmayı tercih etti’

Aynacı, Dün Cumhurbaşkanını kabine toplantısı sonrası açıklama yapmasını bekler iken 83 milyon karşısında yine AKP genel başkanını olarak çıkmayı tercih etti. Vatandaşlarımıza çözüm sunmak yerine siyasi rant ve kavgayı tercih etti. Millet canı başta olmak üzere geçim derdine düştüğü bu zamanda Katar a sattıkları Borsa İstanbul hisselerini savunmayı tercih etti’ diye konuştu.

‘İktidar süreci yönetememiştir’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı son olarak, ‘İşletmesi kapatılan esnafa çare olunmadı. Çalıştığı işletme kapatıldığı veya paket servislere geçtiği için işsiz kalan insanlara çare sunulmadı. Kısacası 10 aydır devam eden bu illet salgın karşısında iktidar süreci yönetememiştir. Canı, sağlığı ve geliri sıkıntıya düşmüş esnafımız ve vatandaşlarımız yanında görmek istediği devleti ihtiyacı olduğunda yanında bulamamıştır’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —