Tarih: 13.10.2020 13:52

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ONAYI BİZLERİ MUTLU ETTİ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ONAYI BİZLERİ MUTLU ETTİ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı haftalık olağan basın toplantısında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “ Gölcük’te gerçekleşecek olan kentsel dönüşümün onayını memnuniyetle karşıladık. Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük’ün çehresini değiştirir” dedi.

‘Kendilerine bu hayal aleminde mutluluklar diliyoruz’

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bildiğiniz üzere TÜİK geçtiğimiz günlerde yıllık enflasyonu %11,75, işsizlik oranını da %13,4 olarak açıkladı. Birilerinin görmek ve göstermek istediği rakamlar bunlar olsa da ülkemizin sokaklarında bambaşka bir tablo var. Saray’a kapandıkça gerçeklerden kopan, bir avuç bürokrat ve danışman tarafından manipüle edilen AKP iktidarı artık milletimizle alay eden bir noktaya gelmiştir. Kendilerine bu hayal aleminde mutluluklar diliyoruz’ diye konuştu.

‘’İlçemizde uygulanacak olan Kentsel Dönüşümün onaylanmasını memnuniyetle karşıladık”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aynacı, ‘Biz İYİ Parti olarak milletin çağrısına kulak vererek Anadolu yollarına düştük. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener geçtiğimiz hafta Giresun ve Yozgat’a giderek vatandaş ile buluştu, teşkilatlarımızı ziyaret etti. Bu ziyaretleri takip ettiğimiz kadarıyla gördüğümüz, milletimiz dertli. Esnaf siftahsız dükkan kapatıyor, üniversite mezunu gençlerimiz aylarca yıllarca iş arıyor, emeklinin maaşı ayın ortasında bitiyor, çiftçi ürettiği mahsulden kazandığıyla geçinemiyor. Türkiye’nin gerçek gündemi işte bu’dur İYİ Parti’nin güneşi, iktidarın gizlemek istediği bu gerçeklerin üzerine doğmuştur. Tüm kadrolarımızla Türkiye’yi düşürüldüğü bu çıkmazdan çıkaracak yolları düşünüyor, bunlar üzerine çalışıyoruz. İlçemizde uygulanacak olan Kentsel Dönüşümün onaylanmasını memnuniyetle karşıladık. Süreci izleyecek ve millet adına takipçisi olacağız ancak belirlenen ada dışında da acil kentsel dönüşüm ihtiyacı bulunan bölgelerimiz var. Buraların da ivedi şekilde bu sürece dahil edilmesi gerekiyor. Özellikle D100 karayolu kenarında yer alan depremde hasar görmüş binalar ciddi birer risk teşkil ediyor. Buna dikkat çekiyoruz. Kentsel dönüşümün başarılı olması için ortak akılla hareket edilmesi gerekiyor.’

“Sokak köpeği sorununa çözüm bekliyoruz”

Son olarak ilçemizde yaşanan sokak hayvanları sorunu hakkında da düşüncelerini belirten Başkan Aynacı, ’Gölcük’te ciddi anlamda sokak köpeği sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Aynacı, “Belediye kulak tıkasa da başıboş sokak köpekleri Gölcük’ün ciddi bir meselesi olmuştur. Her mahalleden her kesimden insanımız bu konuda makul bir çözüm istiyor. Biz ne insanımız ne de minik dostlarımız zarar görsün istemiyoruz. Burada çözümü üretecek olan merci Gölcük Belediyesi’dir” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —