Tarih: 11.12.2022 09:46

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Mazbatasını aldı ‘2023’TE TÜRKİYE İYİ’LER İLE HUZUR BULACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Gerçekleştirdikleri Kongre ile yeniden İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na seçilen İsmail Aynacı, geçtiğimiz Cuma günü İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak, yeni dönem görevine resmen başladı.

Gölcük Adalet Sarayı’nda bulunan İlçe Seçim Kurulu’na gelerek Mazbatasını alan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı’ya Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer de eşlik etti.  Başkan Aynacı, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Okan’ın elinden aldı. 

‘Seçimin ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız’

Başkan Aynacı, Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. Aynacı, ‘İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak üçüncü kongremizi yoğun katılımla ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Kongremizin ardından Mazbatamızı İlçe Seçim Kurulu’ndan almış bulunmaktayız. Biliyorsunuz ki ülkemiz seçim sürecine girmişken bizde Genel Merkezimizin kararıyla Kongremizi gerçekleştirdik. 2023 yılında yapılacak olan seçimin ülkemizin geleceği için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizler de bu bilinçle kadrolarımızı daha güçlü, daha dinamik bir şekilde seçime hazırlanması için oluşturduk. Yeni görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.  Ayrıca geride bıraktığımız 3 yıl içerisinde Teşkilatımızda görev alan, özellikle bizlerle görev yapan, çalışan, emek harcayan, yeni yönetimde de yer alamayan arkadaşlarıma da şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Partimizde şu an da taze kan ve yeni heyecan var. Güçlü kadromuzla bizler 2023 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanacağız. Kadromuz; kendisine inanarak, kendisine güvenerek, iktidara emin adımlarla yürüyor. Bunun iktidarın ayak sesleri olduğuna inanıyoruz. Allah nasip ederse 2023 yılında, Türkiye’yi yeniden huzura, refaha kavuşturacak kadrolarla geliyoruz’ diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —