Tarih: 15.12.2021 10:49

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘METRO PROJESİ’NDE NE DURUMDAYIZ?’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık değerlendirmede Gölcük için Metro konusunu dile getirdi. Başkan Aynacı, ‘Metro konusunda herhangi bir gelişme var mı? Metro Nerede? sorularını sordu.

‘Uzun bir zaman dilimi içerisinde hiçbir ses çıkmadı’

Başkan Aynacı, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıllarda tramvay projesi ve buna benzer projelerinin hayata geçirildiği süreçte Gölcük için yapılması planlanan metro projesi de gündeme gelmişti. Bundan birkaç yıl önce, basında  projenin ihaleye açıldığı haberleri yer aldı. 20 kilometre uzunluğundaki İzmit – Gölcük metro hattının yapılacağı haberleri büyük heyecan yaratmıştı. Söz konusu hat için 2018’de ön proje çizim ihalesine çıkılacağı yazıldı, çizildi. Uzun bir zaman dilimi içerisinde hiçbir ses çıkmadı. Biz bu süreçte hep sorduk, projenin hangi aşamada olduğunu öğrenmek için’ dedi.

‘Bu işleriniz yılan hikayesine döndü’

2021 yılının sonlarına gelindiğinde ise fizibilite etüdü yapıldığına dair bilgi aldıklarını ve birkaç aydır yine ses seda çıkmadığını söyleyen Aynacı, “Bu yıl da bitti. Hala fizibilite diyorlar, şu diyorlar, bu diyorlar. Henüz bir tarih açıklaması da yok. Buradan Gölcük halkı adına sesleniyorum, Metro nerede? Milletimizi bu taktikleriniz ile daha ne kadar oyalayabilirsiniz?  Sandık geldiğinde milletimiz bunun acısını sizden çıkaracak. Bu işleriniz yılan hikayesine döndü’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —