Tarih: 17.08.2021 11:41

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘PARTİMİZ HER DAİM MİLLETİMİZİN DERDİNDE OLACAK’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık açıklamada çalışmaları ve ülke gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gölcük’te esnafları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Aynacı, ‘İYİ Parti olarak Milletimizin derdindeyiz’ dedi.

‘İYİ Parti’nin yükselişi milletimizin teveccühünün göstergesidir’

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘İYİ Parti’ mizin ülkemiz genelinde hızla artan ve yapılan anket ölçüm sonuçlarında yüksek yüzdelere ulaşması milletimizin teveccühünün bariz göstergesidir.  Genel Başkanımız Meral Akşener’in bu süreç içerisinde adım adım, bıkmadan usanmadan yurt gezilerinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor olmasıyla, biz de Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak partimizin saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerimize başlamış bulunmaktayız.”

‘Kavaklı Sahili’nde Balık Hal ve İşletmeleri için verdiğimiz önergenin önemini anlattık’

Aynacı, açıklamalarının devamında, ‘16-22 Ağustos tarihleri arasında planlanan ziyaret programının ilkini, Adnan Menderes İş Merkezi esnaf ziyaretine ayrıldığını belirten Aynacı, ‘Partimiz meclis üyeleri ve yönetim olarak katıldığımız bu ziyarette, Belediye Meclisi’ne sunduğumuz Kavaklı Sahili’nde Balık Hal ve İşletmeleri için verdiğimiz önergenin önemini anlattık. Bunun neticesinde daha rahat çalışma imkanının oluşacağını belirttik.’

‘Yine aynı merkezde, Gölcük Muhtarlar Derneği ‘ni ziyaret ettik’

Ziyaretleri hakkında bilgi vermeye devam eden Başkan Aynacı, ‘Yönetimim ve partililerimiz yine aynı İş Merkezi’nde bulunan Gölcük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, Muhtarlarımızın istek ve taleplerini aldık. Önümüzdeki günlerde ise;Değirmendere Mahallesi esnaf ve muhtar ziyaretine, Kadın Politikaları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimleri ile katılım sağlayarak devam edeceğiz. Beraberinde Gölcük Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Dernekleri’ni de ziyaret programımıza dahil etmiş bulunuyoruz. Partimiz her daim Milletimiz için, Milletimizin derdinde olacak’ diye konuştu.

‘Tarifsiz Acımızın Üzerinden 22 yıl geçti’

Son olarak 17 Ağustos 1999 Asrın Felaketinin 22. Yıldönümü hakkında düşüncelerini belirten Başkan Aynacı, ‘17 Ağustos 1999; özellikle depremin merkezi olan  Gölcük İlçemiz için acının tarifsiz tarihidir. 22 yıl önce, bu sabaha büyük bir felaket ile uyandık. Depremin merkezinde olduğumuz için, en büyük yarayı ve kaybı da biz yaşadık. Yeni bir depremin yeni bir felakete dönmemesi şehrimizi yönetenlerin elindedir. Deprem riski taşıyan binaların en kısa sürede dönüşüme girmesi gerekmektedir. Resmi rakamlara göre 18 bin ve üzeri, gayrı resmi rakamlara göre ise 50 binin üzerinde can kaybı olduğu düşünülen Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, geride kalanlara sabır diliyoruz. Ayrıca Gölcük Belediyesi’nin Kavaklı Marina’ da düzenlemiş olduğu, 17 Ağustos Deprem Şehitlerimizi Anma Programı kapsamındaki etkinliklere İYİ Parti yönetim kurulu olarak arkadaşlarımız katılım sağladı. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için dualar edildi ve 17 Ağustos Mezarlığı başta olmak üzere şehit mezarlıkları ziyaret edilmiştir’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —