Tarih: 23.11.2021 13:48

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘ÜLKEMİZİN ACİL SEÇİME İHTİYACI VAR’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘ÜLKEMİZİN ACİL SEÇİME İHTİYACI VAR’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Ülke ve ilçe gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘Geldiğimiz noktada erken seçime değil acil seçime ihtiyaç var’ dedi.

‘Türkiye’yi huzura, güvene ve istihdama İYİ Parti kadroları kavuşturacak’

Aynacı, ‘’Erken seçim değil acil seçim olmalı. Çünkü ülkede enflasyon devalüasyon ve kur artışı artık kontrol edilemez durumda. Öz sermayelerimiz.yabancı yatırımcılar tarafından kelepir fiyatlar da alınıyor durumda. Ülkemizde gayrimenkul ve arsa satışları yine yabancılar tarafından yok değerinde elimizden çıkmaktadır. Ülkemizde yapılan bu yağmalamayı ‘Kurdaki rekabet gücü yatırım üretim ve istihdam da artmaya yol açar.’ şeklinde talihsiz bir açıklamayla algı oluşturmaya çalışan Cumhurbaşkanımız ve Sistemi maalesef güvenirliğini ve inandırıcılığını kaybetmiştir. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut olup en kısa sürede seçim yapılıp Türkiye’yi huzura, güvene ve istihdama kavuşturacak İYİ Parti kadroları göreve gelip ülkemizi hak ettiği yere taşıyacaktır’ diye konuştu.

‘Gölcük trafiğine çözüm bulunmalı’

İlçemiz gündemine değinen Başkan Aynacı, ‘’İlçemiz; ortasından geçen D-130 Karayolunu bünyesinde barındırmaktadır. Bu yol İstanbul, Kocaeli, Sakarya-Bursa, Yalova bağlantı yolunun özelliğini taşımaktadır. Sanayinin ve nüfusun yoğun olduğu bu illerin tüm trafiğinin ilçemizin göbeğinden geçtiği yaşayan insanlarımızın artık trafikte saatlerini harcadığı ses gürültü ve egzoz dumanına maruz kaldığı gerçeği her gün yüzümüze vurmaktadır. İzmit-Gölcük arası 17 km olan mesafe mesai başlangıcı ve mesai sonu saatlerinde neredeyse durma noktasına gelmektedir. Bu sorun yıllar öncesinden alarm vermekte ama yetkililer buna kulak yıkamaya devam etmektedir. Buradan belediye başkanlığı önce olmak üzere ilgili bakanlık Gölcük halkına gereken çözümü söylemeli. Kulaklarının üzerine yatarak böylesine önemli bir konuyu gündemden uzaklaştırmamaktadır. Şunu merak ediyoruz ve son atak şu soruları cevaplamalarını istiyoruz; Bu yoğunlukla ilgili herhangi bir çalışmaları var mı? Çevre yolu düşünüyorlar mı? Ortalama 180 bine yaklaşan nüfusuyla Gölcük halkı saatlerini zamanını trafikte kaybetmeye mahkum mu?’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —