Tarih: 24.05.2023 14:31

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MİLLET İTTİFAKI DEDİK’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MİLLET İTTİFAKI DEDİK’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada, 2. tur seçimleri için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ‘Ülkemizin geleceği için Millet İttifakı dedik ve her zaman çalışmaya devam ettik. 2. tur seçimlerinden de umutluyuz’ dedi. 

‘Mücadelemize devam dedik’

Başkan Aynacı, açıklamalarında şunları söyledi: ‘Bizler İYİ Parti olarak halkımızın yaşam koşullarının ne kadar daraldığının farkındayız. Ekonomik sorunlar yüzünden ülkemizin geldiği nokta üzücüdür. Ülkemiz ne yazık ki ekonomik iflasın eşiğine gelmiştir. CDS puanı 700’e yaklaşan ülke iyi yönetilmiyordur. Bizler bunun için seçim sürecinde halkımıza bunları anlatmaya çalıştık. Esnaf ve vatandaşlarımızı dinledik, sorunlarını not ettik. 1. Tur seçim sonuçları bizi her ne kadar üzse de yılmadık, mücadelemize devam dedik.’

‘Halkımız en doğru kararı verecek’

Aynacı, ‘2. Tur seçimlerinde halkımız ülkemizin geleceğini oylayacak. İlk turda ortaya çıkan sonucu önemseyerek, mücadelemizi sürdürmekteyiz. Çünkü İYİ Parti her zaman halkının yanında olan, halkın verdiği karara saygılı olan partidir. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi umut her zaman vardır. Umudu kaybetmemeyi bize Ülkemizin Kurucusu ve Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk öğretmiştir. Ben İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak 2. Turda halkımızın ülkesinin geleceği için Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağına inanıyorum. Çünkü AK Parti ekonomide önemli hatalar yaparak, ülkemizi bugünlere getirmiştir. 2. Tur seçimlerinin ülkemizin hayrına yönelik sonuçlanmasını diliyorum. Umarım 29 Mayıs sabahı Türkiye üzerindeki kara bulutlar dağılacak, mutlu ve güneşli günler bizimle olacak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —