Tarih: 11.10.2022 11:34

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘YAPILAN DOĞRU, SLOGAN YANLIŞ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık basın açıklamasında Kongre sürecini ve Şehir Logosu konusunu değerlendirdi. Başkan Aynacı, ‘Gölcük’ün sloganı ‘Donanma Kenti Gölcük’tür. Gölcük tüm Türkiye’de bu slogan ile tanınmaktadır’ dedi. Başkan Aynacı ayrıca 6 Kasım’da 400 delegenin belirleneceği seçimi gerçekleştireceklerini belirterek, ‘Kongremizin net tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacağız’ dedi.

‘Gölcüklülerin duygusuna ortak olarak bu hatayı beyan ettik’

İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, ‘Geçtiğimiz hafta ilçe gündemine taşıdığımız Gölcük Anıtpark’ta  yapılan Şehir Logosu ile ilgili yaptığımız çağrılar Belediye Başkanı tarafından karşılıksız kalmıştır. Donanma Kenti Gölcük’ün bir slogana ihtiyacının olmadığını tüm Türkiye tarafından benimsenmiş bir sloganı olduğunu ve buna istinaden Körfezin Bir’inci yazısının uygun olmadığını bu yazının Körfezin İncisi Değirmendere olması gerektiğinin Anıtpark’taki çalışmaya da Donanma Kenti Gölcük olarak yazılması gerektiğini söyledik. Konuya duyarlı olan vatandaşlarımızın sosyal medya ve internet üzerinden yapılan anketlerden ezici üstünlükle Donanma Kenti Gölcük sloganı kullanılması gerektiği vatandaşlarımızca da tescil edilmiştir.Yetkililerin bu anketlerden haberdar olduğunu bilmekle beraber sessiz kalmaları bizleri şaşırtmaktadır. Taşeron kullanarak açıklama yaptırmaları konuyu özünden koparıp farklı anlamlarla hedef saptırmaları yaptıkları bu ayıbı gizlemeyecektir. Tekraren şunu belirtmek istiyorum ki yapılan çalışmayı olumlu olarak değerlendirirken kullanılan sloganın yanlış olduğunu belirtmekteyiz. Biz İYİ Parti olarak Gölcüklü hemşehrilerimizin duygusuna ortak olarak ayan olan bu hatayı beyan ettik. Taşeronlarınız tarafından kullanılan üslup tehdit bizleri bu yoldan geri çevirmeyecektir. İlk açıklamada da söylediğimiz gibi Belediye başkanının ve belediyemizin kendinden önce yönetenlerin izlerini silmeye çalıştığı mevcut görevde olan büyükşehir ve il başkanlarına karşı Gölcük’te söylem değiştirmeyi hedeflediğini beyan etmiştik ve hala bu iddiamızın arkasındayız. Kendi iç hesaplaşmanıza donanma kentimizi alet etmeyi ve taşeron kullanmaktan vazgeçin ve Gölcük halkını muhatap alıp kamuoyuna bir cevap verin.’

6 Kasım’da 400 delege belirlenecek


Kongre süreci hakkında bilgi veren Başkan Aynacı, ‘İyi Parti Genel Merkez tarafından 3 Ekim tarihinde aldığı tarihli karar ile tüm il ve ilçelere kongre sürecimiz başlamıştır. Daha önce olası bir erken seçim nedeniyle ertelenen kongrelerimizin önü açılmış olup tüm teşkilatlarımız kongreye gidecektir. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bizlerde son toplantımızda kongre kararı almış olup delege seçim sürecini başlatmış durumdayız. 06.11.2022 tarihinde ilçe binamızda yapılacak mahalle delegesi seçimi ardından görev alacak 400 delegemizde kongreye gideceğiz. Askı sürelerinin tamamlanmasının ardından oluşacak tarihle ilgili oluşacak net tarihi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Başkanlık seçiminde tarih şu anda belli değil. Genel Merkezinin aldığı kararı Gölcük İlçe teşkilatımız olarak faydalı bulduk. 2023’te yapılacak seçimde adaylık düşünen arkadaşlarımız yönetimde görev almayacak. Bu sayede seçim öncesi istifalar gerçekleşmeyecek. Dolu ve donanımlı kadroların önü açılacak’ dedi.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —