Tarih: 30.03.2023 14:41

İYİ Parti ilçe Teşkilatı Aday Adaylarıyla birlikte SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti ilçe Teşkilatı Aday Adaylarıyla birlikte

SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Milletvekili Aday Adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. Gölcük Değirmendere’de saha çalışması gerçekleştiren ilçe teşkilatına Milletvekili Aday Adayları Pelin Coştur Filiz, Dr. Abdülkadir Erbağcı ve Batuhan Işık eşlik etti.

“Halkımızın partimize olan teveccühü oldukça yüksek”

Gerçekleştirdikleri saha çalışmaları konusunda bilgi veren İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, “14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylarımızdan Sayın Pelin Coştur Filiz ile birlikte SKM Başkanımız Soner Yusufoğlu, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcımız Şeyma Kolburan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz eşliğinde, saha faaliyet programını gerçekleştirdik. Program çerçevesinde Değirmendere Merkez Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Yüzbaşılar Mahallesi muhtar ziyaretlerimizde Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in selamları ilettik. Daha sonra Yüzbaşılar Mahalle pazarına geçilerek, pazar esnafını ziyaret ettik ve hal hatırlarını sorduk.  Halkımızın partimize olan teveccühü oldukça yüksek ve 15 Mayıs sabahı tarih yazacağımız bir kez daha gördük” dedi.

“Milletin  iradesinin sesi olmaya devam ediyoruz”

Başkan Aynacı ziyaretlerin ikinci turu hakkında verdiği bilgide, “27 Mart – 7 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek ziyaret  faaliyet programının ikinci bölümünde ise, 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylarımızdan Sayın Dr. Abdülkadir ERBAĞCI ve Sayın Batuhan IŞIK ile birlikte Gölcük Yeni Galericiler Sitesi Başkanı Sayın Hüseyin Acar ve site esnafını ziyaret ettik. Ardından Gölcük Belediyesi eski Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in annesinin cenaze törenine katıldık ve acılı gününde yalnız bırakmadık. Merhume annemize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diledik” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —