Tarih: 02.10.2022 09:45

İYİ Parti İzmit ev ev vatandaşla buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İzmit ev ev vatandaşla buluşuyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediyesi Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, İl Kadın Politikaları Başkanı Ayşegül Babacan, İl Başkan Yardımcısı Yunus Uyar, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Nihal Kupşi, Nebiye Demirtaş, Kadın Politikalarından Özgül Alpay, Yeşim Kırkan, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Semiha Gündoğdu ile birlikte düzenli olarak gerçekleştirdikleri Çat Kapı ev ziyaretlerinde Yassıbağ Divanı ile devam etti.

Programın ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çat Kapı ev ziyaretlerimize Yassıbağ Divanı ile devam ettik. Vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor ve çok insana dokunmaya çalışıyoruz. Bugün köy halkımızın taleplerini dinledik, partimiz ile ilgili görüşlerini aldık. Yeni üye kayıtlarımızı gerçekleştirerek sandık güvenliği ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık.


Vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde çiftçilikle uğraşan bir vatandaşımız, artan mazot fiyatlarından ve hükümetin kötü tarım politikalarından yakınarak “Ekemiyoruz, ben traktörümü çıkartamıyorum” diye isyan etti.


Geçmiş dönemde AK Partiye oy veren bir vatandaşımız “Oy verdik, hepimizi pişman ettiler. 4 kişilik bir aileyiz bir daha oy vermeyiz” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Köy halkımıza partimizin politikalarını anlattık. Merak etmesinler İYİ’ler gelecek, bu ucube düzen son bulacak, az kaldı” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —