Tarih: 16.09.2022 10:24

İYİ Parti İzmit Köy Köy Geziyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı “Çat Kapı” programlarıyla İzmit’i karış karış gezmeye devam ediyor.
 
İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Yöneticileri Vedat Biricik, Vedat Kasap, İlçe Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi, Cavide Yüceer, Abdurrahman Akgül, Ali Osman Aydın, Yavuz Dursun, Erol Derin, Burcu Bayrakdar, Gençlik Kollarından Büşranur Okuyucu, Kadın Politikalarından Hayriye Bekar, Derya Yavaşoğlu, Binnaz Aladağ, Yasemin Kıtır, Bağlıca Mahalle Başkanı Sezer Bayram ile birlikte Yenice ve Çavuşoğlu köylerini ziyaret ederek köy halkı ile buluştular.

Filiz, ‘Tek evlerin kapılarını çaldık, sıkıntılarını dinledik’

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapaan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “İlçe Teşkilatımız ile birlikte Çat Kapı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu hafta Yenice ve Çavuşoğlu Köyümüzeydik. Tek tek evlerin kapılarını çaldık, sıkıntılarını dinledik. Partimize bakış açılarıyla ilgili bilgi aldık. İktidarın çok büyük bir hızla güç kaybettiğini ziyaretlerimiz esnasında net bir şekilde görüyoruz. İktidarın en çok oy aldığı köyler arasında olan iki köyümüz artık değişim istiyor.

‘Üretim yapmak çok zor’

Yenice Köyümüzde çiftçilik yapan bir vatandaşımız “Üretim yapmak çok zor, destek alamıyoruz ve ekemiyoruz. Traktörümü kullanmadığım için parçaları paslanmış, hurdacıya vermek zorunda kaldım. Durumumuz çok kötü” diyerek durumunu anlattı. Yenice köyümüzde partimize ve Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e olan sevgi çok fazlaydı. Muhtarımız Sn. İlhan Gülser’e bizleri karşılaması ve ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür ederim. Çavuşoğlu köyümüzde de durum farklı değil. Vatandaşlarımız hayat pahalılığından çok şikayetçi. Bahçelerini ekemedikleri, mazot ve gübre paralarının ceplerini yaktığını özellikle dile getirdiler. Köyde yapılan tarım ve hayvancılığın piyasa böyle giderse hızla biteceğinin endişesi içinde olan vatandaşlarımız değişim istiyor.
Çavuşoğlu ve Yenice ziyaretlerimizde üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik ve sandık görevlileri ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık.  Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor, hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Herkese İzmit İYİ Parti her yerde dedirteceğiz. İzmit İYİ olacak kimse merak etmesin. Az kaldı” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —