Tarih: 21.09.2021 13:23

İYİ Parti’den anlamlı soru

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti’den anlamlı soru

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,  sosyal medya hesabında da paylaştığı bir yorum ve fotoğrafları için açıklamasını gazetemize de gönderdi.

‘Yaptığınız ayrımcılıktır’

Başkan Aynacı, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı günü kamuya açık alanda yaptığımız çelenk sunma programında meydan da hazır bulunan Gölcük Belediyesi’ne ait kürsüyü kullanmamıza izin veren İdari Amir görevinden alınmıştı. Bu belediye sizin değil halkın dedik. Yaptığınız ayrımcılıktır, kutuplaştırmaktır dedik. Lakin kendileri geri adım atmamışlarıdır. Bugün şehrimizde AK Belediyeciliğin ne olduğu gösteren bir resim bulunmaktadır. Gölcük Belediyesine ait 2 otobüs AKP ilçe binasına yakın bir noktada Kadın Kolları tarafından kullanılmıştır’ dedi.

‘Muhalefet Partisi’ne bir kürsü çok görülmüştür’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aynacı, ‘Şehrimiz insanının siyasi görüşü ne olursa olsun, bu hizmeti kullanması çok doğal ve olması gerekendir. Fakat Muhalefet Partisi’ne bir kürsüyü çok gören zihniyet, belediyenin tüm imkanlarını kendi siyasi görüşleri ve yandaşlarına kullandırarak gerçek yüzlerini ortaya çıkartmışlardır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —