Tarih: 17.12.2021 13:09

İYİ Parti’den esnaf anket çalışması

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı esnafın ekonomik sıkıntılarının tespiti için her hafta farklı bir ilçede anket yapıyor. Kalkınma ve Sanayi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç koordinesindeki anket çalışması bu hafta Derince’deydi tamamlandı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın talimatı ile il teşkilatı esnafın ekonomik sıkıntılarının tespiti için her hafta farklı bir ilçede anket yapıyor. Söz konusu çalışmalar İYİ Parti Kalkınma ve Sanayi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç sorumluluğunda ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte yürütülüyor. Kılıç ve partililer her hafta farklı bir ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek hazırladıkları mini anketi sunuyor.

ESNAFIN RÖNTGENİ ÇEKİLECEK

İlk olarak İzmit ilçesinde, kent merkezinde gerçekleştirilen anket çalışması daha sonra Kartepe ve Başiskele’de yapıldı. İYİ Partililer son olarak bu hafta Derince kent merkezinde esnaflarla buluştu. Derince ilçe başkanı Metin Savaş Sulu ile birlikte esnafları ziyaret eden Buğra Yiğit Kılıç çalışma hakkında bilgi vererek, “Esnafımızın yaşadığı sıkıntıları tespit etmek için anket çalışmalarımızı yapıyoruz. 12 ilçede çalışmalarımızı tamamladıktan sonra il başkanımıza sunacağız. Kocaeli esnafının röntgeni çekilmiş olacak. İyi Parti olarak sorunların tespiti ve çözüm noktasında neler yapılabileceğini kamuoyu ile paylaşılacağız” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —