Tarih: 26.11.2020 11:15

İYİ Parti’den önemli etkinlik ‘KADINA ŞİDDET SON BULMALI’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları birimleri geçtiğimiz gün yaptıkları etkinlik ile Kadına Şiddete dikkat çekti.

25 Kasım ‘Kadına Şiddetle Mücadele günü’ nedeniyle ilçe merkezinde İYİ Parti İlçe Kadın Kolları tarafından basın açıklaması yapıldı. Daha sonra da İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından KEYİF Çayı dağıtıldı. Yapılan basın açıklamasına İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Av Ece Ergüder ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük ve yönetimi ile partililer katıldı.

 Ergüder, ‘Kadınlar sadece yaşamak istiyor’

İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ece Ergüder yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi: “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dır. Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece Yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın birçoğunun katili dahi bulunmuyor, bu kadınlarımızın bir çoğu sadece boşanmak istedikleri için eşleri tarafından öldürülüyorlar, ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkânsız. Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü. Mücadelemiz YENİ ölüm listelerinin oluşmaması içindir Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir” dedi.

 Halkın sorunlarını dile getirdiler

İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük, ‘İYİ Parti Gölcük gençlik kolları olarak esnafımızın ve vatandaşımızın yaşadığı zor günleri, sıkıntıları anlıyor ve onlarla beraber olduğumuzu göstermek için sokağa çıkıyoruz. Son dönemlerde yaşadığımız ekonomik kriz ve etkilerini bu ektilere rağmen yetkililerin bir çözüm üretmesini, hükümetin bahsettiği ve esnafımıza kesilmesi beklenen acı reçetenin kesilmemesi, ülkemizin en büyük problemlerinden biri olan genç işsizliğe dikkat çekmek ve kamuoyu oluşturabilmek için sahaya indik. Vatandaşlarımıza keyif çayı dağıttık tabii biz otobüsten poşet poşet fırlatmalık. Naçizane hediyemizi vatandaşımızın ve esnafımızın ayağına gidip, dertlerini dinleyip kendilerine ulaştırdık.

Biz keyif çayı denildiğinde;

“K”ur oranı
“E”nflasyon
“Y”oksullukk
“İ”şsizlik
“F”aiz
ÇAYI anlıyoruz.

Bizim derdimiz vatandaşımızın sorunlarının çözülmesi. Dertlerini dinleyip çözümlerinin bulunması ve hak ettikleri hayattan çok daha iyisini yaşayabilmeleri, yıllarını eğitime adayıp işsiz kalan gençlerimizin hak ettikleri imkanlara ulaşabilmeleridir. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı dinleyeceğiz, seslerini duyurmaya çalışacağız. Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in başlattığı esnaf ziyaretlerini Gölcük’te devam ettiriyoruz. Bizler koltuk değil ayakkabılarımızı eskitmek istiyoruz ve buna hazırız. Kendi adıma bu programı başlatan Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanımız sayın Gökçe Nesli Kondu hanımefendiye ve ekibine teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —