Tarih: 02.05.2023 14:13

İYİ Parti’den TEMAD’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti’den TEMAD’a ziyaret

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Yönetimi, Milletvekili Adayı Kamil Şirin ve Hasan Sır ile Partililer Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimini ziyaret etti.

‘Sorunlarınızı çözmek için var gücümüzle çalışacağız’

Emekli Astsubayların sıkıntılarını ve isteklerini bildiklerini belirten ve bu sorunların çözümünün Millet İttifakında olduğunu söyleyen Başkan Aynacı, ‘Bugün siz değerli Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etmekten memnuniyet duyuyoruz. Siz değerli Emekli Astsubaylarımızın sorun ve isteklerini bilmekteyiz. Emekli Astsubaylarımızın haklı talepleri Millet İttifakı iktidarında çözüme kavuşacaktır. Çünkü bizler halkımızın bütün istek ve taleplerini dikkate alıp, sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız’ dedi.

Tülü, ‘Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum’

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ziyaretleri için İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimine, Vekil Adaylarına ve partililere teşekkür etti. Vekil Adayları ziyarette kendilerini tanıtarak, hedeflerini ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —