Tarih: 10.01.2021 09:19

İYİ Parti’li Gençlerden Gazetemize ziyaret ‘BASIN ÖZGÜRSE HERKES ÖZGÜRDÜR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Gölcük İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Küçük’e Başkan yardımcıları Alican Şahin ve Mertcan Şahin eşlik etti.

“Türkiye,  dünyada en çok gazetecinin hapiste tutulduğu ikinci ülke”

Gerçekleştirdikleri ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Başkan Hakan Küçük yaptığı açıklamada, “Türkiye’de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası’nın 1961’de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak, “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yaptığımız ziyaretin önemine dikkat çekmek istiyoruz. Türkiye,  dünyada en çok gazetecinin hapiste tutulduğu ikinci ülke. Bir ülkede basın özgür değilse o ülkede hiç kimse özgür değildir. Geldiğimiz nokta itibari ile önce Adaleti tesis edip birlik ve beraberlik içinde ülkemizin yıkılan değerlerini yeniden yapılandıracağız. Bu zorlu dönemde  doğru, tarafsız haberleri bizlere ulaştırmaya çalışan tüm Basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazetecileri gününü kutluyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —