Tarih: 26.09.2024 16:13

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi’nden KAYMAKAM GÜLTEKİN’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı Mustafa Çalışkan ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’i makamında ziyaret ederek, yeni yönetimlerini tanıttı. Kaymakam Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini iletti. Kaymakam Gültekin, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Gültekin ve Başkan Çalışkan Gölcük özelinde sohbet etti.

Çalışkan, “Çalışmamızı Gölcük’ümüzün daha fazla gelişmesi için yapmaya özen gösteriyoruz”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, ziyaret isteklerini kırmadığı için yönetimi adına Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’e teşekkür etti. Başkan Çalışkan, ziyaret hakkında şunları söyledi: “Bugün Gölcük Kaymakamımız Sayın Müfit Gültekin beyefendiyi ilçe yönetimim ile birlikte ziyaret etmek istedik. Sayın Kaymakamımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevime geçtiğimiz Temmuz ayında atamam gerçekleşti. Çalışmamızı Gölcük’ümüzün daha fazla gelişmesi için yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü bizler Gölcük’ü seviyoruz ve ilçemize katkı sağlayacak tüm çalışmaları ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi. 

“İlçemizde görev yapmaktan memnuniyet duyuyorum”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, ortak temennilerinin Gölcük olduğunu söyleyerek, ilçemizde görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Kaymakam Gültekin, görevi boyunca ilçemize katkı sağlayacak çalışmaları ortaya koymayı hedeflediğini dile getirdi. Ziyaret çekilen fotoğrafların ve edilen sohbetin ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —