Tarih: 18.09.2024 16:52

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, “GÖLCÜK HALKININ SORUNLARINI DİNLEYECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada, “Gölcük’ün genel sorunlarını artık tüm vatandaşlarımız dile getiriyor; trafik, otopark, sosyal aktivite alanlarının bulunmaması, alışveriş merkezinin bulunmaması, Başiskele sahilinin durumunu görünce neden Kavaklı sahili de bu şekilde değil, Gölcük sınırları içinde beş yıldızlı bir otelin olmayışı, kültür merkezi binalarının yenilenmesi ve modern bir görüntüye kavuşturulması gibi birçok talep var. Halkımızla sohbet ettiğimizde yada esnafımız ile görüştüğümüzde bir çok talep geldiğini görünce yönetim kurulu toplantımızda gündeme getirdiğimiz bir proje başlatmak istedik” dedi.

“Parti binamızda ağırlayacağız”

“Göreve geldiğimiz ilk gün, halkımızın sorunlarını dinleyerek, sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağımızın sözünü vermiştik” diyen Başkan Çalışkan, “Bu kapsamda Salı günleri “Gölcük’ü Dinliyoruz” etkinliği düzenlemek istiyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren Salı günleri 13.00-16.00 saatleri arasında “Gölcük’ü Dinliyoruz” etkinliği kapsamında bazı yöneticilerimizle beraber partimizin ilçe binasında halkımızı misafir ederek onlarla tanışmak, sohbet etmek ve sorunlarını dinleyerek imkanlarımız dahilinde çözümler üretmeye çalışacağız. Bu çalışmanın sonuçlarını da yine halkımız ile  basınımız aracılığı ile paylaşacağız. Parti binamızda İYİ Parti misafirperverliği ile ağırlayacağımız halkımızın siyasi partilerin binasına girme çekince ve endişelerini de yeneceğimizi düşünüyoruz” dedi.

“Birim başkan yardımcılarımızın birçok projesi var”

Başkan Çalışkan, son olarak, “Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi İYİ Parti İlçe yönetimi sürekli üreten ve bunu kamuoyuyla paylaşan bir yönetim şeklini benimsemiş bir yönetim olacak. Birim başkan yardımcılarımızın birçok projesi var, bunları da sırayla aktif hale getireceğiz. Kendisi için çalışan değil Gölcük için çalışan bir yönetim olacağız. Bize ulaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı düşünerek birçok iletişim aracını faal hale getirdik” dedi. 

 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —