Tarih: 26.08.2022 06:19

İZMİT BELEDİYESİ, KENTTEKİ KLARNET TUTKUNLARINI BULUŞTURUYOR!

Facebook Twitter Linked-in

İZMİT BELEDİYESİ, KENTTEKİ KLARNET TUTKUNLARINI BULUŞTURUYOR!

Uluslararası Mustafa Kandıralı

Klarnet Yarışmasında başvurular başladı

Sanata ve sanatçıya değer veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması başvuruları başladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, göreve geldiğinden bu yana kentte kültür ve sanat alanında yaptığı çalışmalarla örnek olmaya devam ediyor. Sanat kenti İzmit olma yolunda emin adımlarla yürüyen Başkan Hürriyet’in öncülüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla bu yıl Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması düzenlenecek.

Kocaeli’nin dünya çapındaki gururu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde doğan ve ünü dünyaya ulaşan klarnet ustası Mustafa Kandıralı adına düzenlenecek olan klarnet yarışmasında başvurular başladı. Kocaeli’nin dünya çapındaki gururu klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı tanıtmak, anısını yaşatmak ve onu örnek alan yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışmasına başvurmak isteyenler 11 Kasım tarihine kadar https://bit.ly/3ztCBxR adresinden başvurularını yapabilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —