Tarih: 13.02.2022 05:10

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL EL EMEĞİ SATIŞ STANTLARI

Facebook Twitter Linked-in

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL EL EMEĞİ SATIŞ STANTLARI

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi, İzmit Çarşısı ve İzmit Çınar Kadın Kooperatifi’nin girişimci kadınlarının iş birliğiyle 14 Şubat Sevgililer Günü sebebi ile Belsa Plaza B blok önünde el emeği ürünlerin yer alacağı stantlar kurulacak

Kendi imkânları ile üretim yapan kadınların ürettikleri ürünleri alıcılara ulaştırabilecek farklı satış kanalları imkanı sunan İzmit Belediyesi, kadınlar arasındaki dayanışma ve üretim ağını güçlendirmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Gününde girişimci kadınların yaptıkları el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturacak.

Stantlar 14 Şubat’ta Kurulacak

İzmit Belediyesi, el emeği ile üretim yapan kadınlara yönelik desteğini Sevgililer Gününde de sürdürüyor. 14 Şubat günü saat 12.00 – 20.00 arasında İzmit Belediyesi B Blok önünde kurulacak olan ve doğa dostu kadın el emeği ürünlerinin yer alacağı stantlarda İzmit Kadın Girişimciler Merkezi, İzmit Çarşısı ve İzmit Çınar Kadın Kooperatifi’nin girişimci kadınlarının emekleri sergilenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —