Tarih: 26.07.2019 12:31

İzmit Belediyesi’nin Çöp Taksi haberine karşılık ÇETİN SEYMEN’DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi’nin Çöp Taksi haberine karşılık

ÇETİN SEYMEN’DEN TOKAT GİBİ CEVAP

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen İzmit Belediyesi’nin “Kocaeli’nin ilk çöp taksisi sokaklarda” haberine karşılık tokat gibi cevap verdi.  

Çöp taksiler Gölcük’te 1 yıldır hizmet veriyor

Sabah saatlerinde İzmit Belediyesi basın bürosu,’’ Hürriyet’ten bir ilk, Kocaeli’nin ilk çöp taksisi sokaklarda’ haberini geçmesinin hemen ardından Gölcük Belediyesi Basın bürosu da,’’ Çöp taksiler 1 yıldır hizmette’ haberini gazetelere servis etti.

Seymen, “Onlar konuşur, Ak Parti yapar”

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Bir önceki dönem Gölcük Belediye Başkanımız, İl Başkanımız Mehmet Ellibeş tarafından 11 Mayıs 2018 tarihinde başlatılan “Çöp Taksi” hizmetimiz, halkımızın büyük takdirini toplamış ve Gölcük’te temiz çevre anlayışımızı vatandaşa yansıtmıştır. Ancak bugün görmekteyiz ki İzmit Belediyesi başlatacağını söylediği çöp taksi hizmetini sanki Kocaeli’de ilk defa yapılacakmış gibi gazetelere servis etmektedir. Göreve geldiklerinden bu yana iftira, karalama ve dikta düsturunu benimseyen, mesaisini algı operasyonlarına ayıran malum Belediye’nin yine bir yalanla halkı yanıltmaya çalışması bizleri şaşırtmamıştır. Daha önce de söylediğimiz gibi “Onlar konuşur, Ak Parti yapar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —