Tarih: 25.05.2023 11:11

İzmit Belediyespor Şampiyon oldu BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyespor Şampiyon oldu

BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin play-off final serisi 5. maçında İzmit Belediyespor, Alanya Belediyespor Antalya Güneşi’ni 57-56 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi 5. maçında İzmit Belediyespor, sahasında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK’yi 57-56 mağlup etti. İzmit Belediyespor, bu sonuçla şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşandı

Karşılaşma sonunda İzmit Belediyespor’lu Sporcular büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmayı izleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapla Hürriyet, Sporcuları ve Teknik ekibi tek tek tebrik etti.

Şampiyonluk sevinci sokaklara taştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen İzmit Belediyespor şampiyonluğu şehir merkezinde binlerce İzmitli ile birlikte kutladı. Kutlamalar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yaşar Kardaş ve Yönetimi, Teknik Ekip ve Sporcuları taşıyan üstü açık otobüsün şehir merkezinden arabalı kortejle geçişiyle başladı. Şampiyon takım Şehir turu yaparak, başarılarını kutladı.  Sporcular daha sonra Gencer Savaş Bandosu eşliğinde halkı selamlayarak belediye meydanına yürüdü. Belediye meydanına kurulan sahneye tek tek çağrılan sporcular ve teknik ekip şampiyonluk kutlamalarına katılan vatandaşlara takdim edildi. Ardından ünlü müzik grubu İkiye On Kala en sevilen şarkılarını İzmitliler için söyledi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —