Tarih: 06.07.2022 06:39

İZMİT ÇARŞISI 2. İYİLİK ŞENLİĞİ İZMİTLİLERDEN TAM NOT ALDI

Facebook Twitter Linked-in

İZMİT ÇARŞISI 2. İYİLİK ŞENLİĞİ İZMİTLİLERDEN TAM NOT ALDI

İzmit Belediyesi öncülüğünde Good4Trust işbirliği ile faaliyet gösteren ve her geçen gün hızla büyüyen İzmit Çarşısı’nın iki gün süren ve bu yıl ikincisini düzenlediği İyilik Şenliği yine dolu dolu geçti.

İzmit Belediyesi ve Good4Trust işbirliğiyle yerel ekonomiyi desteklemek ve bölgesel kalkınmayı güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen ve her geçen gün yoluna güçlenerek devam eden İzmit Çarşısı, üretici ve türeticileri geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen 2. İyilik Şenliği’nde buluşturdu. Açılışını İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yaptığı ve iki gün süren 2. İyilik Şenliği’nde birbirinden renkli stantlarda birbirinden güzel ürünler vatandaşlarla buluştu.

Panayır Yerine Döndü

Kadın üreticilerin ağırlıkta olduğu ve rengarenk stantlara ev sahipliği yapan İyilik Şenliği, farklı aktiviteler ile adeta panayır yerine döndü. İki gün boyunca İzmitli vatandaşların akınına uğrayan Cumhuriyet Parkı’ndaki etkinlikte birbirinden farklı atölye çalışmaları, paneller ve çeşitli oyun aktivitelerinin yanı sıra Good4Trust Kurucu ve Kışkırtıcısı Dr. Uygar Özesmi ve İklim Aktivisti Selin Gören, ‘Türetim Ekonomisi ve Gezegenin Geleceği’ isimli paneli gerçekleştirdi. İzmit’in ünlü şefi Ayşegül Özdemir, Atıksız Mutfak Pratikleri isimli söyleşisi ile vatandaşlarla bir araya geldi. Hem üreticilerin hem de şenliği ziyaret eden vatandaşların büyük keyif aldığı iki günlük organizasyon, İzmitlilerden tam not aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —