Tarih: 31.03.2023 11:54

İZMİT SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI GÜRFİDAN’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Emlak Danışmanları Gök ve Hosari’den

İZMİTSANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI GÜRFİDAN’A ZİYARET

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Emlak Danışmanları Serkan Gök ve Fathi Hosari geçtiğimiz gün İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan’ı ziyaret etti.

Gürfidan’a teşekkür ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan Emlak Danışmanları Serkan Gök’e ve Fathi Hosari’ye teşekkür etti. Ziyarette Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Emlak Danışmanları Serkan Gök ve Fathi Hosari, İzmit Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Gürfidan, ‘Esnaflarımızın yüzünü güldürmek bizim için en büyük mutluluk’

Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan, ‘Ziyaretiniz için siz değerli genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yaptığınız işlerde sizlere başarılar diliyorum. Emlak Danışmanlığı önemli kabiliyet ister. Allah yolunuzu açık etsin. Bizlerde İzmit Sanayi Sitesi esnaflarımız için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürmeye devam ediyoruz. Çünkü bunun için sorumluluğumuz var. Esnaflarımızın yüzünü güldürmek için çalışmak zorundayız. Esnaflarımızın yüzünü güldürmek bizim için en büyük mutluluk’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —