Tarih: 04.08.2017 08:15

İzmit Sanayispor, 3 oyuncusunu transfer etti

Facebook Twitter Linked-in

1.Küme’nin yeni takımlarından İzmit Sanayispor, yeni sezonda takımın başına teknik sorumlu olarak Hakan Uygur’u getirmişti.

Genç teknik adam, yeni sezon öncesi kadrosunu oluşturuyor. Turuncu-Siyahlı ekip, İzmit GB’den Ender ile D.Birlikspor’dan Erdem ve Sefacan’ı aldı.

ENDER, İZMİT GB’DEN GELDİ

Bu sezon 1.Küme’de çok iddialı bir takım oluşturmak isteyen Turuncu-Siyahlı ekip, transferde çok önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Sanayispor’un yeni transferlerinden 1992 doğumlu Ender Demir, futbola Büyükşehir’e başladı, daha sonra Bağdatspor, Kadıköyspor, Çubuklu bala ve Nusretiyespor formaları giydi. 25 yaşındaki kanat oyuncusu Sırrıpaşa (Sedaş Tekspor) ve son olarak İzmit GB’de oynadı.

ERDEM VE SEFA’DA D.BİRLİK’DE OYNADI

İzmit Sanayispor’un diğer iki transferi Erdem Demir ile Sefa can, son iki yıldır Derince Birlikspor forması giyiniyor. Forvet ve orta sahada görev yapan Erdem Demir, geçen yıl ara transferde Uzunçiftlikspor’a gitmişti. Erdem Demir, Alikahyaspor, Tavşantepespor takımlarında da forma giydi. Sezonu Derince birlikspor da tamamlayan Sefa Can ise forvette görev yapıyor. Teknik Sorumlu Hakan Uygur, bu üç oyuncunun da takımlarına çok önemli katkı sağlayacağını söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —