Tarih: 02.05.2023 13:19

İzmit Sümerspor Damgası

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Sümerspor Damgası 

İstanbul Caddebostan sahilinde yapılan “Ulusal Egemenlik Kupası Deniz Küreği” yarışlarında, toplam 5 kategorinin 3’ünde Birincilik, 2’sinde üçüncülük alarak yine bu yarışta da damgasını vurdu. 

‘Sporcularımız bizi her zaman gururlandırıyor’

İzmit Sümerspor Kürek Kulübü 2. Başkanı ve aynı zamanda baş antrenörü Ümmet Subaşı “İstanbul Caddebostan sahilinde yapılan “Ulusal Egemenlik Kupası Deniz Küreği” yarışlarında, toplam 5 kategorinin 3’ünde Birincilik, 2’sinde üçüncülük alarak yine bir başarılı sonuç daha aldık. Daha da iyi olabilirdik, rakiplerimizde çok iyilerdi, bizde güzel bir mücadele sergiledik. İzmit Sümerspor olarak başarıdan başarıya koşuyoruz. Bunun anahtarı disiplinli programlı çalışmaktan geçiyor. Emeklerimizin karşılığını almak bizleri çok mutlu ediyor. Spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam edecek. Turnuvada başarı sağlayan ve ödülle dönen sporcularımız tekrar tebrik ediyorum. Sporcularımız bizi her zaman gururlandırıyor.” dedi. 

‘Sporcularımız bu başarıyla bizleri mutlu ettiler’

İzmit Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı Serenay Subaşı’da “Ulusal Egemenlik Kupası Deniz Küreği yarışlarına katılan tüm kulüpleri tebrik ediyorum. Bu yarışlara yine damgasını vuran takımımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıyla bizleri mutlu ettiler. Nice yarışlarda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Spora yaptığımız katkının bu şekilde karşılık bulması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tüm sporcularımızın yolu açık, başarıları daim olsun” dedi. 

Sonuçlar: 

*U19 ERKEKLER 4X+          1.LİK 

*MASTER KADINLAR 4X+ 1.LİK 

*MASTER MİX 4X+.            1.LİK 

*BÜYÜK ERKEKLER 4X+   3.LÜK 

*MASTER ERKEK 4X+       3.LÜK 

*U19 ERKEK.      1.LİK KUPASI 

*BÜYÜK ERKEK.   3.LÜK KUPASI 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —