Tarih: 03.09.2024 17:32

İzmitli Erman Korkmaz kentin spor turizmine katkı sunuyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmitli Erman Korkmaz’ın sahibi olduğu Sports City Antalya firması, ilimiz spor turizmine ciddi katkı sağlıyor. Korkmaz’ın dünyaca ünlü turizm acentası son olarak 45 kişilik Kırgız A Milli Futbol Takımını kentimize getirdi. Kafile Başiskele’de The Sing Otel’de konaklıyor. Sanayi şehri olarak bilinen Kocaeli spor turizminde de gelişiyor.

FİRMASI DÜNYA GENELİNDE ADINI DUYURDU

Kırgız Milli Takımını kentimize getiren turizmci Erman Korkmaz İzmit’te doğmuş, depremden sonra ailesiyle 17 yaşında Antalya’ya yerleşmiş. Erman Korkmaz yurt dışında turizm okuyup Antalya’ya dönmüş ve Turizm Acentasını kurup dünya genelinde Spor Turizminde firmasının adını duyurmuş. Dünyanın her yerinden ünlü futbol takımlarını ağırlayan Erman Korkmaz sicili olan markası “Sports City Antalya”yı her gün geliştirip dünyanın her yerinden gelen Futbol, Basketbol, Voleybol Çocuk turnuvaları da yaparak işini geliştirmiş. Yüzme, Okçuluk, Atletizm, Tekvando, Kumsal Voleybolu, Paralympic, Senkron Yüzme sporlarında yabancı sporculara 10 yıldır Antalya’da ev sahipliği yapmış İzmit’in yetiştirdiği genç iş adamı durmak bilmemiş. Kendisi de profesyonel basketbolcu olduğu için ilk iş Antalya Side’de bir kapalı spor salonu yaptırmış.

İZMİT VE YALOVA’DA İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYOR

Bir sonraki adım, 4 tane futbol sahası hazırlayıp spor turizminde hizmete sunmuş. Genç iş adamının yurt dışından talepleri arttıkça büyümeye devam deyip 4 tane futbol sahası daha hazırlayıp, sahalarının sayısını 8’e çıkarmaya hazırlanıyor. Çalışmaları geliştikçe doğduğu şehir İzmit’i de unutmayıp Spor Turizmini kendi şehrinde de geliştirebilmek için çalışmalar başlatılmış. Bir hafta önce Yalova’da Lübnan, Gürcistan, Moldova, İzmir, İstanbul, Konya ve Yalova’dan katılan akademi çocuk ve yetişkin basketbolculara, düzenlediği Uluslararası turnuvada ekibiyle Maxwell Resort Otel’de ev sahipliği yaptı. Bu günlerde de Başiskele’de Kırgız A Milli Takımını kendi şehrinde ağırlıyor. Antalya’da Spor Turizminde 5 turizm otelinin tek yetkiliğini alan Erman Korkmaz deneyim ve tecrübelerini kendi şehrinde de geliştirip Spor Turizmiyle ilgilenen herkesle Yalova ve İzmit’te iş birliği yapmak istiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —