Tarih: 18.05.2023 12:05

İzmit’te 3. Sergisini açan Ressam İsmet Çetin’den Gazetemize ziyaret ‘GÖLCÜK’ÜMÜZÜ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİĞİME İNANIYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

İzmit’te 3. Sergisini açan Ressam İsmet Çetin’den Gazetemize ziyaret

‘GÖLCÜK’ÜMÜZÜ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİĞİME İNANIYORUM’

6-13 Mayıs tarihleri arasın 3. Kişisel Sergisini İzmit’te Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde açan Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, Gazetemizi ziyaret ederek, Sergisine destek veren, gelen ve arayan herkese teşekkür etti. Ressam İsmet Çetin, ayrıca davet etmesine rağmen davetine sessiz kalan Meslektaşı olan Asker Emeklilerine sitem etti.

Meslektaşlarına sitem etti

20 yıllık tutkusunu çizdiği resimlerle gerçek yapan Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, 3. sergisini 6 Mayıs’ta Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde açmıştı. Sanatseverler Ressam İsmet Çetin’in sergisini çok beğenirken, sergi açılışına katılım yoğun olmuştu. Çetin, kendisine bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederken, davetine sessiz kalan Meslektaşlarına da sitem etti.

‘Sanata ve Sanatçıya desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum’

Gazetemizi ziyaret eden Ressam İsmet Çetin, şunları söyledi: ‘6-13 Mayıs tarihleri arasında 3. Kişisel resim sergimi Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtım. Dostlarım sağolsun sergime çok ilgi gösterdi, bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadılar. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendi, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yanımda oldular, kendilerine Sanata ve Sanatçıya verdikleri destekten ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Yalnız Sergime davet ettiğim Meslektaşlarım olan Emekli Asker arkadaşlarım davetime icabet etmediler, bu biraz beni üzdü. 3. Kişisel Sergime Basın Mensupları da kayıtsız kalmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Güzel bir sergi ile Gölcük’ümüzü başarıyla temsil ettiğime inanıyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —