Tarih: 07.06.2018 09:57

KADINLARA VE KADIN ESNAFLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Facebook Twitter Linked-in

Tülay Kuaför ve Güzellik Salonu

KADINLARA VE KADIN ESNAFLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

İlçemizde Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi Ersoylar Apartmanı Kat: 1 Gölcük Ziraat Bankası karşısı, Vestel Bayii ve Cosmo Center üstü adresinde hizmet veren Tülay Kuaför ve Güzellik Salonu, bayanların bir numaralı adresi oluyor.

Aksu, “Sadece kadınların saçlarına dokunmuyoruz aynı zamanda ruhlarına dokunuyoruz”

İlçemizde Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi Ersoylar Apartmanı Kat: 1 Gölcük Ziraat Bankası karşısı, Vestel Bayii ve Cosmo Center üstü adresinde bayanlara hizmet veren Tülay Kuaför ve Güzellik Salonu’nun Sahibi Tülay Aksu, “Kadınlara ve kadın esnaflara sahip çıkmalıyız” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “10 senedir bu sektörün içerisindeyim. Severek yaptığım bir meslek. Uygun fiyat, kaliteli hizmet ve aile ortamı içerisinde çalışmak beni mutlu ediyor. Meslek okullarından ve Halk Eğitim Merkezlerinden gelen bayanları kuaför salonlarında çırak olarak yetiştirilebiliyorlar. Tamamen kadınlara yönelik bir sektör. Sadece kadınların saçlarına dokunmuyoruz aynı zamanda ruhlarına dokunuyoruz.”

“Bizleri tercih eden bayanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum”

Mesela her kadının bir faktörü vardır. Bir gelen müşteri bir daha geliyor. Özel günlerde indirim yapılır. Öğrenciye %15 indirim var. Daimi olarak 9 yıldır sabit müşterilerimiz var. Güvenilir bir esnaf olduğumu düşünüyorum. Birçok müşterim ile birlikte sıcak bir ortamda zaman geçiriyoruz. Önemli olan da budur zaten. Müşterilerimiz ile yakından ilgileniyoruz. Bünyemizde her müşterinin kendine özel kullanılan malzemeleri vardır. Kalıcı kaş tasarımı da yapmakta olup fiyatlarımız tamamen ekonomiktir. Müşterilerimizi asla sıkıntıya sokmuyoruz. Çok fazla rekabet içerisinde olduğumuz için insanın daha ucuzu tercih etmesi değil daha güvenilir daha sağlıklı bir ortamda olması daha iyi olur diye her zaman düşünmekteyim. Bizleri sosyal medya hesabından takip edebilirler. İnstagram adresimiz: tulay_aksuu. Bizleri tercih eden bayanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Tülay Kuaför ve Güzellik Salonu’nda fiyatlar:

Boya 50 – 100 TL arası, Dip Boya 40 TL, Kaş – Bıyık 13 TL, Manikür – Pedikür 45 TL, Ombre 150 – 250 TL, Röfle 150 – 300 TL, Balyaj 100 – 200 TL, Kesim 20 TL, Fön 10 – 20 TL, Profesyonel Makyaj 50 TL, Gelin Başı (Paket fiyat) 500 TL, Microblading (Kalıcı Kaş Tasarımı 500 – 600 TL.

İsim: Nihan ATAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —